🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4070 Super sistem 36.999 TL 🔥🔥

arkadaşlar konumdaki 7600 lü sistem le arasında çok fark olur mu

Çok fark olur hocam , ekran kartı 4070 super bir kere diğer tüm parçalarda da bu sistem daha iyi. Sadece işlemcide diğer sistem bir tık daha iyi ama çok fark yok.

Çok fark olur hocam , ekran kartı 4070 super bir kere diğer tüm parçalarda da bu sistem daha iyi. Sadece işlemcide diğer sistem bir tık daha iyi ama çok fark yok.
para bırıktırıp bunu almak mantıklı o zaman bir şey soracağım bu sistemlerde wifi ve bluetooth özellikleri yok değil mi tam bilmiyorum da

para bırıktırıp bunu almak mantıklı o zaman bir şey soracağım bu sistemlerde wifi ve bluetooth özellikleri yok değil mi tam bilmiyorum da
Giriş-orta seviye anakartlarda genelde ikisi de olmuyor. Harici adaptör almanız gerekir

Agalar farklı biyerden işlemci soğutucu alıp takmaya üşeniyorum şu özelleştirmedeki COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu Bunu alsak iş görür mü?

Arkadaşlar, Rami 2x16 gb gskill, kasayı thermaltake yaptım 40,981 tl yaptı. Makul mu bu fiyat alınır mı ? Yoksa ramleri 1x16 ya düşürüp 38,500 e mi almak mantıklıdır ?

Arkadaşlar, Rami 2x16 gb gskill, kasayı thermaltake yaptım 40,981 tl yaptı. Makul mu bu fiyat alınır mı ? Yoksa ramleri 1x16 ya düşürüp 38,500 e mi almak mantıklıdır ?
Kasayı bence 650w yapma. Rampage kalsın. Ramler iyi.

Ben 8x2 16 olarak aldım zaten 16 gb ram ddr5 6000 mhz her türlü oyunda vs yetecekki gene sen bilirsin.

Geri