Herkese merhabalar ryzen 7600 işlemci alacagım. Sıfır 120 mm sıvı soğutma buldum. Acaba iş görürmü soğutma konusunda. Yada önerebileceğiniz kule tipi soğutmaya da açığım bütçe 700 800 tl. Teşekkür ederim cevaplar için şimdiden.
900 tl ye 120 mm sıvı sogutma buldum sarı siteden acaba onu alsammı sıfırKule tipi soğutmalar gayet yeterli olur muhtemelen
Yeterli olurmu o900 tl ye 120 mm sıvı sogutma buldum sarı siteden acaba onu alsammı sıfır
120mm sıvı soğutma 900tl lik kule soğutmadan daha kötü soğutur .900 tl ye 120 mm sıvı sogutma buldum sarı siteden acaba onu alsammı sıfır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeterli olurmu o
Öneriniz varmı peki dediğim bütçelerde hocam120mm sıvı soğutmanın kendine hayrı olmaz ki işlemciye olsun. Benzer paralara gene sıfır kule tipi alırsın ve takacağın sıvı soğutmadan daha fazla performans gösterir. Adamlar ya tutarsa diye pazara sürmüşler 120mm sıvı soğutucu alınacak bir donanım değil alma sakın.
120mm sıvı soğutmanın neden var olduğuna dair bir fikrim yok. Orta segment kule tipleri bile 120mm den iyi performans verecektir.
Sıvı soğutmalar kaliteli 360mm ve üzeri alınmadığı sürece hava soğutmalardan performanslı olmuyor.
Sarı siteden sıvı soğutma almak yerine o bütçeyle kule tipi alırsanız hem 0 ürün almış olur içiniz rahat eder hem de işlemcinizi serin tutar.ö
Öneriniz varmı hocam peki dediğim fiyat bandında120mm sıvı soğutmanın neden var olduğuna dair bir fikrim yok. Orta segment kule tipleri bile 120mm den iyi performans verecektir.
Sıvı soğutmalar kaliteli 360mm ve üzeri alınmadığı sürece hava soğutmalardan performanslı olmuyor.
Sarı siteden sıvı soğutma almak yerine o bütçeyle kule tipi alırsanız hem 0 ürün almış olur içiniz rahat eder hem de işlemcinizi serin tutar.