🔥İndirim Ryzen 5500 2491 Tl Yaniyorrrr

Yav dalga mı geçiyorsun sen? Amazon Türkiye'ye güveniyorum diyorsun ama Almanyadan almıyorsun???? Sana garantiyi Türkiye sağlıyor zaten
evet bak anlaması gayet basit.almanyadan almıyorum.gerek yok. yarı yarıya fark olursa alırım o zamanda gerek olur. matematik basit.400 için gerek yok.

knk türkiye ile almanya arasında ne fark var
valla hocam 1.5 sene sonra bozulsa süreç nasıl işliyor kimse bilmiyor. amazon değiştiriyormuş veya iade alıyormuş gibi söylemler var. yapan ben duymadım.herkes miş-muş konuşuyor. inşallah yapıyordur. tr amazonda ayakkabı iptal ve ücret iadesine 1 hafta bekledim.onu düşünemiyorum.

+152 lira kargo ücreti var haberiniz olsun TR de zaten 2600 gerek yok bence. (express kargoymuş ama yinede gerek yok +140 liraya TR almak daha mantıklı.)

Boşa tartışmışsınız arkadaşlar 150 euronun üstü bir ürün olduğu için gümrük de zaten ek ücrette çıkacak görünenin dışın da. Eskiden bu yoktu doğrudur fakat artık maalesef böyle bir durum söz konusu Amazon tarafında da teyit ettim.

Hiç gerek yok bence ek ücretler çıkar kargo çıkar tr ile aşağı yukarı aynı fiyata gelir yurtdışı alınan ürünlere ekstra vergi geldi diye de duydum doğru mu bilmiyorum ama bunu buradan almak daha mantıklı

Hiç gerek yok bence ek ücretler çıkar kargo çıkar tr ile aşağı yukarı aynı fiyata gelir yurtdışı alınan ürünlere ekstra vergi geldi diye de duydum doğru mu bilmiyorum ama bunu buradan almak daha mantıklı
İthalat depozitosu dahil üründe ek ücret çıkmaz. Oldu ki mevzuat değişti ve ek ücret istendi, teslim almayıp iade istersen o şansı da sunuyor amazon. İhtiyacım olsa çekinmeden alırdım şahsen.

Ek ücret çıkarsa Amazon onu karşılıyor.
Eğer dediğin gibi karşılıyorsa ben müşteri hizmetlerine sorduğumda bunu bilmiyor ki ürünü almayıp iade yaparsanız paranız aynen iade edilir demişti. Amazonda herhangi bir yerde yazıyor mu bu dediğin bilgi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,447
Üyeler
185,268
Son üye
Artemis_fn
Geri