RYZEN 5500 Valorant düşük fps alıyorum

Reaksiyon skoru
1
Beyler ryzen 2600 kullanıyordum valoda 170 fps civarı veriyordu ryzen 5500 e geçtim 200 fps alıyorum ortalama ama youtube millet aynı işlemciyle 250-300 arası fps alıyor o fps değerlerini ne yaparsam alabilirim

Beyler ryzen 2600 kullanıyordum valoda 170 fps civarı veriyordu ryzen 5500 e geçtim 200 fps alıyorum ortalama ama youtube millet aynı işlemciyle 250-300 arası fps alıyor o fps değerlerini ne yaparsam alabilirim
işlemci değiştirince bios ayarların sıfırlanırdı diye hatırlıyorum ram mhz ayarını ve diğer ayarları tekrar kontrol et.

Alamazsın, değiştirdiğin işlemciyle bu işlemci fps oyunlarında aynı performansı veriyor zaten. Fark görmek istiyorsan 5600 almalıydın. Valorant sürekli güncellenen bir oyun çok karşılaştırma.

Alamazsın, değiştirdiğin işlemciyle bu işlemci fps oyunlarında aynı performansı veriyor zaten. Fark görmek istiyorsan 5600 almalıydın. Valorant sürekli güncellenen bir oyun çok karşılaştırma.
Youtube da aynı sistem test videolarında 250 ve üstü fps alıyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci değiştirince bios ayarların sıfırlanırdı diye hatırlıyorum ram mhz ayarını ve diğer ayarları tekrar kontrol et.
Biosı sıfırla diyorsun yani yarın yaparım hocam

Videonun yayınlama tarihi ne zaman, valorant 2 ay önce büyük bir yama aldı, 5500 oc'siz bile kötü, 5600 al derim

Youtube da aynı sistem test videolarında 250 ve üstü fps alıyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biosı sıfırla diyorsun yani yarın yaparım hocam
biosu sıfırla demiyorum hocam :D bios sıfırlanmıştır bu yüzden ayarlar gidiyor o ayarları kontrol et ve tekrar yap.

Hocam 5500 icin normal sizin en az 5600 geçmeniz lazımdı 5500 cok zayıf

Geri