Ryzen 7 2700 için GPU önerisi

quitenice

80+
Reaksiyon skoru
2
Sistemim 5 yıllık ve yavaş yavaş güncellemek istiyorum. Ekran kartı ile başlayacağım 20k altında önerileriniz ne olur. Darboğaz ne kadar ciddi bir problem? İleride cpu da değiştireceğim biraz darboğaz sorun yaşatır mı?
PSU 650w, Asus Tuf x470 plus anakart.

5060 ti felan alınır darboğaz olur ama islemcini yükselteceksen biraz idare ederek ayarlarını 2 k felan yaparak düşük fps le oynarsan kurtarır sonra am5 geçersin

Sistemim 5 yıllık ve yavaş yavaş güncellemek istiyorum. Ekran kartı ile başlayacağım 20k altında önerileriniz ne olur. Darboğaz ne kadar ciddi bir problem? İleride cpu da değiştireceğim biraz darboğaz sorun yaşatır mı?

ryzen 2700 ile rx 590 sonrada rtx 4070 kullandım 1080p de 590 güzel çalısıyordu 4070 ile darbogazdan 1080p de oyun oynayamıyordum amd nin en kötü serisi oyun için ryzen 5600 e geçebilrisiniz

5060 ti felan alınır darboğaz olur ama islemcini yükselteceksen biraz idare ederek ayarlarını 2 k felan yaparak düşük fps le oynarsan kurtarır sonra am5 geçersin
Ryzen 5. nesl işlemcilerden bahsediyorsunuz sanırım. Fiyatlara baktım da 5-6 k aralığında var. 7 5700x ve 5060ti önerir misiniz?

Ryzen 5. nesl işlemcilerden bahsediyorsunuz sanırım. Fiyatlara baktım da 5-6 k aralığında var. 7 5700x ve 5060ti önerir misiniz?

Ha sen anakart değiştirmeden devam edeyim diyorsun

5700x yeterli evet 5060ti evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bios seriden guncelle son sürüme öyle kalsın

Ha sen anakart değiştirmeden devam edeyim diyorsun

5700x yeterli evet 5060ti evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bios seriden guncelle son sürüme öyle kalsın
anakart değiştirme olasılığına da açığım. 5. nesil ryzenler ne güçte işlemciler? uzun yıllar idare edebilirler mi? Genellikle yazılım ve 3d tasarım öğrenirken kullanıyorum

anakart değiştirme olasılığına da açığım. 5. nesil ryzenler ne güçte işlemciler? uzun yıllar idare edebilirler mi? Genellikle yazılım ve 3d tasarım öğrenirken kullanıyorum
Bütcen ne ona göre öneri yapayım .

Hocam şu şekil DDR5 e geçip üstüne ikinci el temiz rtx 3080 baksanız daha iyi olur .

O işlemci için 2060 felan uygun olur galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,686
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri