Neler Yeni

Yardım Ryzen 7 3700X (Şimdi almak VS Gaming Gecesini beklemek)

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Çekirdeğe, threade göre mi işlemci seçiyorsun? Testlere falan bakma, aferin.
aynen bakmanı tavsiye ederim zira render kısmında gözle görülür büyük bir fark var ryzen 7 3700x çok çok daha önde oyun kısmında ise sırt sırtalar biri bi oyunda yüksek fps verirken diğeri başka oyunda yüksek fps verebiliyor ve ben ne demiştim oyun benim için önemli değil render yapıcam ve soğuk çalışmasıda önemli yürü bee
al bak bunlara kanıt

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
aynen bakmanı tavsiye ederim zira render kısmında gözle görülür büyük bir fark var ryzen 7 3700x çok çok daha önde oyun kısmında ise sırt sırtalar biri bi oyunda yüksek fps verirken diğeri başka oyunda yüksek fps verebiliyor ve ben ne demiştim oyun benim için önemli değil render yapıcam ve soğuk çalışmasıda önemli yürü bee
al bak bunlara kanıt
Neyin kafasını yaşıyorsun la? Ben daha render yapacağını yeni öğrendim. Oyunlarda I5 10600K'yı 5GHz yapsan R9 3900X'i bile solluyor.

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Neyin kafasını yaşıyorsun la? Ben daha render yapacağını yeni öğrendim. Oyunlarda I5 10600K'yı 5GHz yapsan R9 3900X'i bile solluyor.
üstte demedimmi da okumuyorsun yazdıklarımı

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Anca inteli savun he daha iyi olabilir ama oyun kısmında geçerlidir ben orasına karışmam ama ben önceliğim render

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
beklesem bile ben sipariş ete basana kadar bitiyo zaten 2 hafta önce alıyordum tam sipariş et e basacaktım yanda fiyat yükseldiğini gördüm la 30 saniyedede bitmezki fiberoptikmi kullanıyonuz anlamıyomki

Arcturus

80+ Bronze
beklesem bile ben sipariş ete basana kadar bitiyo zaten 2 hafta önce alıyordum tam sipariş et e basacaktım yanda fiyat yükseldiğini gördüm la 30 saniyedede bitmezki fiberoptikmi kullanıyonuz anlamıyomki
:D hızlı Olalım 1 saaniye bile önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

kart bilgilerri felan hazırla google sekmesine yaz kopyala yapıştır :D

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
:D hızlı Olalım 1 saaniye bile önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

kart bilgilerri felan hazırla google sekmesine yaz kopyala yapıştır :D
ya ben bugün alıcam herhalde sonuçta beklersem toplaaam 5 gün beklemem gerekecek

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
senin kararın :D hemen oyunlarda akmak istiyorsun deme :D
Zaten oyun oynamama izin yok sadece yazılım yapıyorum video edit yapıyorum youtube kanalı bşta kaldı artı telefondan girmek zorunda kalıyorum uzaktan eğitime

Arcturus

80+ Bronze
Zaten oyun oynamama izin yok sadece yazılım yapıyorum video edit yapıyorum youtube kanalı bşta kaldı artı telefondan girmek zorunda kalıyorum uzaktan eğitime
onu geyik olsun diye dedim :D tabi uzaktan eğitmde telefonla anlamıyorsan al vakit kaybetme

Top Bottom