Çözüldü✓ Ryzen 7 5700X'li Sisteme Ekran Kartı Önerisi

@Senoly @mucel @ekran kartı 01010
Arkadaşlar öncelikle ilginiz için teşekkür ederim bu tartışmalarınız cidden önemli önemseyip bir şekilde fikirlerinizi paylaşmışsınız yeni okudum yorumlarınızı
Lakin benim Amd ekran kartları konusunda bi ön yargım var forumun başında da beyan etmiştim bunu Nvidia olarak Rtx 4070 gayet güçlü bunu biliyoruz ama 5060 ti 5070 gibi ekran kartlarıda güncelliği yüzünden kafamı çok kurcalıyor kusura bakmayın keşke daha güçlü bir işlemcim olsaydı da bu şekilde ufak tatlı tartışma yaşanmasaydı
bütçen nedir

@mucel
35 k ya kadar bi bütçem var açıkçası kafamda normalde 5070 vardı bu yüzden böyle bir bütçe durumun vardı kasım ayında Japonyaya gitme düşüncem var oradan daha ucuza alabilirim diye düşünüyordum

@mucel
35 k ya kadar bi bütçem var açıkçası kafamda normalde 5070 vardı bu yüzden böyle bir bütçe durumun vardı kasım ayında Japonyaya gitme düşüncem var oradan daha ucuza alabilirim diye düşünüyordum
Hocam eğer ekran kartından sonra am5 geçicem veya 14600k felan alıcam diyorsanız 5070ti felan da bakabilirsiniz ama 5070 iş görür işlemciniz yeter mi emin değilim ama

@mucel
35k bütçen varsa 9070xt al 5070 Tİ gücünde , şimdi amd önyargını anlıyorum fakat 9000 serisi ile çok farklı bir mimariye , yazılım desteğine geçti amd yani komple yenilediler sistemi diyebiliriz 6000-7000 serisi de kısmen sorunsuz çalışıyor ama 9000 serisi direkt komple sorunsuz hatta içini rahatlatmak için diyorum rtx 4000-5000 serisinde problem çeken insanlar çok daha fazla yazılım konusunda , eğer 1080p de kullanacaksan 5700x bir yere kadar besler aşırı ağır oyunlarda besler ama genel olarak darboğaz olacak performansı etkileyecek bir darboğaz olur mu orasına emin değilim.

kusura bakmayın keşke daha güçlü bir işlemcim olsaydı da bu şekilde ufak tatlı tartışma yaşanmasaydı
Sizin bir suçunuz yok, işlemciniz daha güçlü olsa bu sefer başka bir bileşende kabahat bulacaklar, yaptıkları tek şey bu çünkü.
Darboğaz var dedikleri videoda darboğaz yok. İzlemeden kanıt diye sundukları şey kendi olmayan tezlerini çürütüyor.

5700x o kadarda zayıf bir işlemci değil. 1080p'de oynarsınız istediğiniz gibi. İleride 2K monitöre geçersiniz.
35k bütçeniz var madem arkadaşın dediği gibi 9070 XT alın keyfinize bakın.

Son düzenleme:
Sizin bir suçunuz yok, işlemciniz yetse bu sefer başka bir bileşende kabahat bulacaklar, yaptıkları tek şey bu çünkü.
Darboğaz var dedikleri videoda darboğaz yok. İzlemeden kanıt diye sundukları şey kendi olmayan tezlerini çürütüyor.

5700x o kadarda zayıf bir işlemci değil. 1080p'de oynarsınız istediğiniz gibi. İleride 2K monitöre geçersiniz.
35k bütçeniz var madem arkadaşın dediği gibi 9070 XT alın keyfinize bakın.
dostum senin sanırım engelin var yanlış anlama dalga geçmek için söylemiyorum gerçekten anlama konusunda sıkıntıların olabilir doktora gitmeni öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@mucel
5080 alabilirsiniz japonyadan 1000dolara

dostum senin sanırım engelin var yanlış anlama dalga geçmek için söylemiyorum gerçekten anlama konusunda sıkıntıların olabilir doktora gitmeni öneririm

5080 alabilirsiniz japonyadan 1000dolara
9070 XT darboğaz yapar diyen, 6800 XT'den yukarı o işlemciye gitmez diyen;
Japonya'dan 5080 almasını öneriyor ve benim engelim olduğunu düşünüyor.

9070 XT darboğaz yapar diyen, 6800 XT'den yukarı o işlemciye gitmez diyen;
Japonya'dan 5080 almasını öneriyor ve benim engelim olduğunu düşünüyor.
ben ileride yükselteceğini düşünerek 5080 önerdim sen 5700x ile 9070xt darboğaz yapmaz diyorsun

Yanlış Bilgilendirme
ben ileride yükselteceğini düşünerek 5080 önerdim sen 5700x ile 9070xt darboğaz yapmaz diyorsun
Tamam bir sen akıllısın hadi işine hadi. Yeter ya

5700x değil, 5600X ile dahi çalışıyor.
Üstelik 9600x, 7600x bile var aynı incelemede.
Hadi kaybolun şimdi. @mucel @ekran kartı 01010

Son düzenleme:
Tamam bir sen akıllısın hadi işine hadi. Yeter ya

5700x değil, 5600X ile dahi çalışıyor.
Üstelik 9600x, 7600x bile var aynı incelemede.
Hadi kaybolun şimdi. @mucel @ekran kartı 01010

işine gelmeyince salağa yat hemen adam 2k da test etmiş hem besliyorsa niye 7800x3d alsaydın çekseydin 5600x rahatına bakardın paranda cebinde kalırdı

ayrıca test edilen oyunların yarısınjda 70-80 falan kullanıyor

işine gelmeyince salağa yat hemen adam 2k da test etmiş hem besliyorsa niye 7800x3d alsaydın çekseydin 5600x rahatına bakardın paranda cebinde kalırdı

ayrıca test edilen oyunların yarısınjda 70-80 falan kullanıyor
Sorunlu bu arkadaş diyorum ya cidden problemli ben bunları söyleyince modlar direkt ceza atıyorda boşa konuşmuyoruz ki

Geri