emrekracax
80+
- Katılım
- 18 Eylül 2023
- Mesajlar
- 150
- Reaksiyon skoru
- 18
BİŞEY İNDİRİRKEN FALAN BUI SICAKLIKLAR NORMAL Mİ BOŞTA BİLE MASAÜSTÜNDE 45*55 ARASI GİDİYOR GELİYOR
boştayken 44-55 iyi hocam rahat olun bir şeyler indirirken yükselmesi olayını bilmiyorum fakat 44-55 normal değerler soğutucunuz neydi ?
Boşta FrostCommander ile 42/45 arası gidip geliyordu, şuan sıvı soğutma var, boşta 40/43 arası gidip geliyor, güç tasarruf modu nihai performans ta kalmış olabilir, kullandığınız soğutucu nedir ? bu değerleri aldığınızda % kaç işlemci kullanımı görüyorsunuz.
Dediğim gibi, güç tasarruf modu nihai performansta kalmış, normal o değerlerde o sıcaklık değerleri, dengeli moda alırsanız düzelir sıcaklıklar
sıvı soğutucunuz çok güzel arkadaşın dediği gibi güç seçeneklerinden nihai performans seçili olabilir ona dikkat edin.
sıvı soğutucunuz çok güzel arkadaşın dediği gibi güç seçeneklerinden nihai performans seçili olabilir ona dikkat edin.
Kullanmadığınız her hangi bir planın ayarını değiştire tıklayıp, en fazla işlemci güç durumunu %70'e getirin, çözülecektir, daha sonra yeni bir plan oluştururuz tabi isterseniz.Alıntıyı görüntüle
sadece bunlar var revios kullanıyorum da tavsiye ediyor musunuz böyle bir sisteme
bilgisayardan anlar mısın kral sana bişeyler sorsamKullanmadığınız her hangi bir planın ayarını değiştire tıklayıp, en fazla işlemci güç durumunu %70'e getirin, çözülecektir, daha sonra yeni bir plan oluştururuz tabi isterseniz.
high performanceye alırsanız düzelicektir. ultrada olduğu içi işlemciyi her zaman en yüksek hızda çalıştırıyor bu da ısınmasına sebep oluyor.Alıntıyı görüntüle
sadece bunlar var revios kullanıyorum da tavsiye ediyor musunuz böyle bir sisteme
dinliyorumbilgisayardan anlar mısın kral sana bişeyler sorsam
dinliyorum