yabancı kaynaklarda var, turuncu forumun bu işlemcinin konusunu okuyabilirsinİZDetaylı video vs var mı? Tak çalıştır yaptım da aylardır![]()
yabancı kaynaklarda var, turuncu forumun bu işlemcinin konusunu okuyabilirsinİZDetaylı video vs var mı? Tak çalıştır yaptım da aylardır![]()
İroni yaptınız gibi geldi hocam sanki9700x'e 12.500TL vermekle hata ettim değil mi. 3.500 daha koyup 7800x3d almak varken. Valla üzüldüm şimdi 2-3 ay'a işlemciyi satıp 9800x3d alayım bari.
Yok cidden öyle yapıcam sanırım ya, bi kötü hissettim şimdi 3.500TL daha koyabilirdim para vardı. Bi anlık gaflete düştük hemen dizeyim diye pc'i de sağlıklı düşünememişim gibi. B650 yerine de X670 istiyodum da her şeyi sök tak yapamam artık. 2-3 ay'a geçicem 9800x3d'e.İroni yaptınız gibi geldi hocam sanki![]()
Hocam valla 7800x3d x670e gaming plus sistem dizdim ben de. İşlemci ram almıştım anakartı daha yeni sipariş ettim bekliyorum.Yok cidden öyle yapıcam sanırım ya, bi kötü hissettim şimdi 3.500TL daha koyabilirdim para vardı. Bi anlık gaflete düştük hemen dizeyim diye pc'i de sağlıklı düşünememişim gibi. B650 yerine de X670 istiyodum da her şeyi sök tak yapamam artık. 2-3 ay'a geçicem 9800x3d'e.
İyi ki B650 yerine X670 almışsın. Bu gen 5 olayı mı ne var. Sırf ilerye dönük olsun diye ondan istiyorum da bu anakartı alacağım zaman 2-3.000TL fark vardı aralarında şu an işime yaramayacak şey için gerek yok diye almamıştım. Hayırlı olsun şimdiden mutlu günlerde kullan.Hocam valla 7800x3d x670e gaming plus sistem dizdim ben de. İşlemci ram almıştım anakartı daha yeni sipariş ettim bekliyorum.
Teşekkürler hocam. Daha iyileri sizin olsun.İyi ki B650 yerine X670 almışsın. Bu gen 5 olayı mı ne var. Sırf ilerye dönük olsun diye ondan istiyorum da bu anakartı alacağım zaman 2-3.000TL fark vardı aralarında şu an işime yaramayacak şey için gerek yok diye almamıştım. Hayırlı olsun şimdiden mutlu günlerde kullan.
Yeni aldım aynen, 2-3 Şubat gibi toplamaya başladım daha yeni bitti sistem. Ekran kartım eksik daha o gelmedi ben de senin gibi bekliyorum. Monitör ve ekipmanlara para da kalmadı şu an için. Evde 19" Samsung monitör var onu kullanıcam şimdilikTeşekkürler hocam. Daha iyileri sizin olsun.
Ne zaman aldınız daha yeni galiba?
Hayırlı olsun hocam. Sade ve güzel duruyor. Oraya güzel bi 24-27'' monitör yakışır gibiYeni aldım aynen, 2-3 Şubat gibi toplamaya başladım daha yeni bitti sistem. Ekran kartım eksik daha o gelmedi ben de senin gibi bekliyorum. Monitör ve ekipmanlara para da kalmadı şu an için. Evde 19" Samsung monitör var onu kullanıcam şimdilik. İdarelik de bi ekipman aldım. 2-3 ay'a 9800x3d'e geçmeyi düşünüyorum. Zaten o zamana kadar da Monitör ve ekipmanları da halledicem.
Şu şekil bi sistem yaptım yatıyor şu anlık:
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler, 27" 2K monitör düşünüyorum. Yeni diziyorum odayı da zaten ya hiçbir şey yok şu an. Duvarları boyadım antrasit gri'e bi masa attım öyle duruyor.Hayırlı olsun hocam. Sade ve güzel duruyor. Oraya güzel bi 24-27'' monitör yakışır gibi
İnşallah istediklerinizin hepsini alır sorunsuz kullanırsınız hocam![]()
Vayy güzel olur hocam. İnşallah istediğiniz gibi olur.Teşekkürler, 27" 2K monitör düşünüyorum. Yeni diziyorum odayı da zaten ya hiçbir şey yok şu an. Duvarları boyadım antrasit gri'e bi masa attım öyle duruyor.
Tavana şu şekil: Alıntıyı görüntüle
Duvara da şu konseptde raf yapıcam:
Alıntıyı görüntüle
Çook teşekkürler hocam, aynı şekilde senin de.Vayy güzel olur hocam. İnşallah istediğiniz gibi olur.