burst assassin 7500f e yeter hocam.6 bakır borulu olanönereceğin nedir knkm kule tipinde peki
burst assassin 7500f e yeter hocam.6 bakır borulu olanönereceğin nedir knkm kule tipinde peki
Knk bu siteden hiç almadım alınır mı burdanhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Bunu i5 14400f ile kullanıyorum hocam 45 dereceyi görmedim yük altında. Aşırı iyi soğutuyor, 1800 civarına almıştım şuan indirimde
Alınır bence ben memnun kaldımKnk bu siteden hiç almadım alınır mı burdan
DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
al geç sıvı soğutucuya gerek yok fazla bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o işlemci için normalde amd stok fan bile ucu ucuna yetiyor ama sen daha da rahatlatmak istiyorsan işlemciyi tek fanlı bir kule tipi soğutucu alabilirsin illa deepcool almak zorunda değilsin 800 tl ye bile var yani
7 borulu daha iyi sanırım aralarında çok da fark yok 6 borulu olanla![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Peerless assassin veya phantom spirit hayli hayli yeter. 240mm'lik sıvı soğutma pek önerilmez. Bu iki kule tipi çoğu 240mm'lik sıvı soğutucudan daha iyi performans veriyor.He yok knk onları buldum daha iyisi varsa onu alacağım
Dark freezer x123 duo bile işini görüranladım brom, ryzen5 7500f için alacağım işte kararsız kaldım hangisi yeterli gelir sizce?
Evet fiyat farkı neredeyse yok, Phantom Spirit 7 borulu.He yok knk onları buldum daha iyisi varsa onu alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7 borulu daha iyi sanırım aralarında çok da fark yok 6 borulu olanla
Knk 7500f i de sen iyi gömdün hayav arkadaşlar adam 7500f işlemci alacak öyle çok pahalı kule tipi soğutucuya gerek yok
kanka gömme değil güzel işlemci fakat donanım arsivinin videosunda denk gelmiştim izlerken adam stok soğutucu ile bile kullanıyordu hatta belli bir yere kadar kullanırsınız stok soğutucuyu para toparlayınca kule tipi soğutucuya geçersiniz demişti ve önerdiği soğutucuda öyle ahım şahım değildi.Knk 7500f i de sen iyi gömdün ha
Valla işlemci den kıstım, ekran kartı, m2 psu ya öncelik verdim napayımkanka gömme değil güzel işlemci fakat donanım arsivinin videosunda denk gelmiştim izlerken adam stok soğutucu ile bile kullanıyordu hatta belli bir yere kadar kullanırsınız stok soğutucuyu para toparlayınca kule tipi soğutucuya geçersiniz demişti ve önerdiği soğutucuda öyle ahım şahım değildi.