Ryzen 9 9950X3D Sıvı soğutma önerisi

carlevan

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba, işlemcim için sıvı soğutma arıyorum fakat karar veremedim, beyaz renk olması gerekiyor. Kasam 360mm'e kadar destekliyor.

Şunu al geç piyasasın en iyisi.

Bu arada o işlemciye thermalright işlemci braketi alman da ŞART. -5 DERECE YAZAR O BRAKET İLE.

ARTIC Liquid Freezer III Pro da olabilir.

Bu arada o işlemciye thermalright işlemci braketi alman da ŞART. -5 DERECE YAZAR O BRAKET İLE.
-5 biraz fazla demişsin :D ama gerçekten evet durumdan duruma -1/2 yazıyor ve sadece o değil macunun daha iyi yayılmasını da sağlıyor kısaca çok mantıklı olur.
Merhaba, işlemcim için sıvı soğutma arıyorum fakat karar veremedim, beyaz renk olması gerekiyor. Kasam 360mm'e kadar destekliyor.
Arkadaşın attığı soğutucu çok iyi direkt alabilirsin bütçe varsa. Yoksa arctic liquid freezer iii bak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ARTIC Liquid Freezer III Pro da olabilir.
Benim attığımın yanında kavrulur o...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-5 biraz fazla demişsin :D ama gerçekten evet durumdan duruma -1/2 yazıyor ve sadece o değil macunun daha iyi yayılmasını da sağlıyor kısaca çok mantıklı olur.

Arkadaşın attığı soğutucu çok iyi direkt alabilirsin bütçe varsa. Yoksa arctic liquid freezer iii bak.
Ne fazlası arkadaş -5 derece yazdık 7950x3d ile.

Tamamdır, buna bakayım braketi kesin olarak satın almam gerekiyor mu.

Hocam bende r7 9800x3d var sizce bende braket kullanmalımıyım.

Benim attığımın yanında kavrulur o...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne fazlası arkadaş -5 derece yazdık 7950x3d ile.
Dediğim gibi durumdan duruma değişiyor macunu daha iyi yaydığı için bile -5 yazmış olabilir soğutucu ile işlemci cuk oturuyor çünkü bu arkadaşlar sayesinde. Ama genelde -1/-2 en iyi sonucunda -3 yazıyordu.

Hocam bende r7 9800x3d var sizce bende braket kullanmalımıyım.
Tabii ki kullan 800 900 liralık parça için anakart ve işlemcine eziyet etme. Bukulmeleri de engelliyor bu parça. ..

Gönderilenden daha iyi bir model var mı biraz daha fiyat farkı versem

Geri