-5 biraz fazla demişsinŞunu al geç piyasasın en iyisi.GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ICE Manyetik Kilitleme Mekanizmalı Fan, 60 x 60mm Full Color LCD Ekran, Profesyonal Gaming Sıvı CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ICE Manyetik Kilitleme Mekanizmalı Fan, 60 x 60mm Full Color LCD Ekran, Profesyonal Gaming Sıvı CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu arada o işlemciye thermalright işlemci braketi alman da ŞART. -5 DERECE YAZAR O BRAKET İLE.
Arkadaşın attığı soğutucu çok iyi direkt alabilirsin bütçe varsa. Yoksa arctic liquid freezer iii bak.Merhaba, işlemcim için sıvı soğutma arıyorum fakat karar veremedim, beyaz renk olması gerekiyor. Kasam 360mm'e kadar destekliyor.
Benim attığımın yanında kavrulur o...ARTIC Liquid Freezer III Pro da olabilir.
Ne fazlası arkadaş -5 derece yazdık 7950x3d ile.-5 biraz fazla demişsinama gerçekten evet durumdan duruma -1/2 yazıyor ve sadece o değil macunun daha iyi yayılmasını da sağlıyor kısaca çok mantıklı olur.
Arkadaşın attığı soğutucu çok iyi direkt alabilirsin bütçe varsa. Yoksa arctic liquid freezer iii bak.
Tamamdır, buna bakayım braketi kesin olarak satın almam gerekiyor mu.Şunu al geç piyasasın en iyisi.GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ICE Manyetik Kilitleme Mekanizmalı Fan, 60 x 60mm Full Color LCD Ekran, Profesyonal Gaming Sıvı CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ICE Manyetik Kilitleme Mekanizmalı Fan, 60 x 60mm Full Color LCD Ekran, Profesyonal Gaming Sıvı CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu arada o işlemciye thermalright işlemci braketi alman da ŞART. -5 DERECE YAZAR O BRAKET İLE.
Hocam bende r7 9800x3d var sizce bende braket kullanmalımıyım.Şunu al geç piyasasın en iyisi.GIGABYTE AORUS WATERFORCE X II 360 ICE Manyetik Kilitleme Mekanizmalı Fan, 60 x 60mm Full Color LCD Ekran, Profesyonal Gaming Sıvı CPU Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ona ben de baktım ama hala kesin bir karar veremedim.ARTIC Liquid Freezer III Pro da olabilir.
Dediğim gibi durumdan duruma değişiyor macunu daha iyi yaydığı için bile -5 yazmış olabilir soğutucu ile işlemci cuk oturuyor çünkü bu arkadaşlar sayesinde. Ama genelde -1/-2 en iyi sonucunda -3 yazıyordu.Benim attığımın yanında kavrulur o...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne fazlası arkadaş -5 derece yazdık 7950x3d ile.
Tabii ki kullan 800 900 liralık parça için anakart ve işlemcine eziyet etme. Bukulmeleri de engelliyor bu parça. ..Hocam bende r7 9800x3d var sizce bende braket kullanmalımıyım.
Gönderilenden daha iyi bir model var mı biraz daha fiyat farkı versem-5 biraz fazla demişsinama gerçekten evet durumdan duruma -1/2 yazıyor ve sadece o değil macunun daha iyi yayılmasını da sağlıyor kısaca çok mantıklı olur.
Arkadaşın attığı soğutucu çok iyi direkt alabilirsin bütçe varsa. Yoksa arctic liquid freezer iii bak.
Benim test tablolarına baktığım kadarıyla waterforce x 'ten iyisi yok 360mm olarak.Gönderilenden daha iyi bir model var mı biraz daha fiyat farkı versem