Ryzen G serisi işlemci

Krstsrt

80+
Reaksiyon skoru
14
Cs oynamak için ucuz yollu sisten toplamayı düşünüyorum r3 3200g işlemci 16 GB ram yapıp rahat rahat cs oynama imkanım var mı yardımcı olursanız sevinirim

Cs oynamak için ucuz yollu sisten toplamayı düşünüyorum r3 3200g işlemci 16 GB ram yapıp rahat rahat cs oynama imkanım var mı yardımcı olursanız sevinirim
al kardeşim çok güzel bi işlemci tavsiye ederimperformans bakımından intel in bu fiyat çerçevesinde en iyisi bunun 2 katı fiyat veriyor :)

al kardeşim çok güzel bi işlemci tavsiye ederimperformans bakımından intel in bu fiyat çerçevesinde en iyisi bunun 2 katı fiyat veriyor :)
Apu istemiş ama :).

Bu sistem içeriğinde ram kaç gb ya da direk bu sistemin bileşenlerine ulaşabilir miyiz
AMD Ryzen 3 3200G Vega 8 integrated Graphics GPU at 1.6Ghz (1.25) (lower should work too) PBO on MSI B350M Gaming Pro 2x8GB DDR4-3466 18-18-18-36 Wrath Cooler 95W Coler

Bütçeme uygun araştırdım csgo’da 150:200fps alıyorlar sizce uygun mu alsam pişman olur muyum
Bu sistem şuan ki haliyle kötü.(bence) İşlemciyi 3200G yapıp ramleri de 2x8 yapmanız lazım. Zaten tek slot kullanırsanız APU sistemin gerçek performansını alamazsınız.

Geri