Tabikide kapatabilirsiniz. Cihazınız nedir?Arkadaşlar Boot Animasyonunu değiştirmek için Root erişimi lazımmış verilerimi silmeden Rootlayabilirmiyim, birde Root'u kapatmazsam sorun olurmu.
Konuyu 2 ay önce açmıştım ama garanti devre dışı kalıyo yapmayın dedikleri için vazgeçmiştim öğrendim ki garanti biteli 2 yıl olmuş ... Nasıl yapabilirim istediğim şeyi
Her telefon için geçerli değil bu yalnız. Kesinlikle yanlış yönlendirme.. Cihaz brick bile olabilir bu yüzden. Lütfen yanlış bilgilendirmeyelimmaalesef böyle konular beni üzüyor.google a root uninstall yazsan bile sonucu çıkıyor. google playde bile uygulamaları var. google play e root uninstall yaz uygulamayla kaldır.
samsung xiaomi huawei android 4 ten beri bir kere hiçbir cihaz brick olmadı.ayrıca root varsa super su,magisk gibi bir uygulama da vardır.onun içinden de kaldırılır.Her telefon için geçerli değil bu yalnız. Kesinlikle yanlış yönlendirme.. Cihaz brick bile olabilir bu yüzden. Lütfen yanlış bilgilendirmeyelim
Hala yanlış bilgilendirme veriyorsunuz hocam mtk işlemcili bir cihaza bu dedikleriniz gibi root atmaya kalkar mısınız rica etsem? Deneyin sadece Sonrasında cihazı hard brickten kurtarmak için para öder öyle kurtarırsınızsamsung xiaomi huawei android 4 ten beri bir kere hiçbir cihaz brick olmadı.ayrıca root varsa super su,magisk gibi bir uygulama da vardır.onun içinden de kaldırılır.
Ayrıca twrp vs kurulup flaşlanması gerekiyor ..samsung xiaomi huawei android 4 ten beri bir kere hiçbir cihaz brick olmadı.ayrıca root varsa super su,magisk gibi bir uygulama da vardır.onun içinden de kaldırılır.
mtk işlemci kullanmadım.o konuda haklı olabilirsin.qualcomm ve exynos da bir sorun yaşamadım. root varsa zaten twrp vardır gereken dosya flahlanmıştır.yoksa nasıl rootlu olacak? kingroot gibi bir uygulama ile atılmadıysa o da son denemelerimde çalışmamıştı.ben brickten kurtarırım.çok defa brick ettim.10 senedir kimseye para vermedim.Hala yanlış bilgilendirme veriyorsunuz hocam mtk işlemcili bir cihaza bu dedikleriniz gibi root atmaya kalkar mısınız rica etsem? Deneyin sadece Sonrasında cihazı hard brickten kurtarmak için para öder öyle kurtarırsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca twrp vs kurulup flaşlanması gerekiyor ..
Mtk işlemciler için bahsediyorum para vermeniz gerektiğini qualcomm ya da exynosta öyle bir sorun olacağını sanmıyorum zaten. Rahatlıkla stock rom yükleyebiliyorsunz stock romdan kurtulabiliyor bu sayedemtk işlemci kullanmadım.o konuda haklı olabilirsin.qualcomm ve exynos da bir sorun yaşamadım. root varsa zaten twrp vardır gereken dosya flahlanmıştır.yoksa nasıl rootlu olacak? kingroot gibi bir uygulama ile atılmadıysa o da son denemelerimde çalışmamıştı.ben brickten kurtarırım.çok defa brick ettim.10 senedir kimseye para vermedim.
Root'u silebilirsin evet.Arkadaşlar Boot Animasyonunu değiştirmek için Root erişimi lazımmış verilerimi silmeden Rootlayabilirmiyim, birde Root'u kapatmazsam sorun olurmu.
Konuyu 2 ay önce açmıştım ama garanti devre dışı kalıyo yapmayın dedikleri için vazgeçmiştim öğrendim ki garanti biteli 2 yıl olmuş ... Nasıl yapabilirim istediğim şeyi