s20 FE 10.999 TL 1000TL indirim

Kaçak note10 pro'nun yazılım hatalarından sıkıldım bunu alsam mı acaba
Global romlarda sorun var. Bende aynı sorunları yaşıyorum gece modu mor çekiyor kamerada bazı hatalar var.
Bütçe el veriyorsa a34 5g bu fiyatlara denk. Rakip değiller ama çağa ayak uyduran ve hızlı bir telefon.

Bu telefonu 3 aydır kullanıyorum. Kamerası ve işlemcisi baya iyi. Redmi note 10 pro dan geçmiştim gençleştim

2 yıldır kullanıyorum, oldukca memnunum. Suanda kampanya felan var mesela s23fe'ydi galiba emin degilim s20fe ile takas cok ideal bi paraya geliyordu ALMADIM. Cunku gerek yok, ahım şahım inanılmaz wow dediginiz bi gelişme yok telefonda. Galiba bu senenin sonuna kadar guncelleme destegi mevcut ben hala guncellemeleri aliyorum.

Kaptım bir tane yedek telefon olarak dursun.

Global romlarda sorun var. Bende aynı sorunları yaşıyorum gece modu mor çekiyor kamerada bazı hatalar var.
Bütçe el veriyorsa a34 5g bu fiyatlara denk. Rakip değiller ama çağa ayak uyduran ve hızlı bir telefon.
Bende de system hatası diye uyarı veriyor bazen telefon geldiğinde veya arama yaptığımda.

S20 FE sahibiyim.
- Oyun oynamıyorum. Günlük kullanımda 120Hz ile 5.30 saat ekran süresi alıyorum. (Sosyal Medya)
- Ön kamerası cidden kötü ancak arka kamera gayet iyi.
- Telefonu ilk aldığımda yarım saatlik bir kullanımda çok ısınıyordu ancak daha sonralarda bu sorun ortadan kalktı.
- Oyunlarda kontrol etmedim ancak normal kullanımda takılma vb. olaylar yok. Çok akıcı çalışıyor.
- 1.30 saat sürede şarj oluyor.
- Parmak izi okuyucusu hızlı.

Bunlardan başka herhangi bir eksisini görmedim.

Bende de system hatası diye uyarı veriyor bazen telefon geldiğinde veya arama yaptığımda.
Ben eskisi gibi pil ve kamera verimi alamıyorum bir de şu root meselesinden dolayı int bankacılığı sıkıntılı oluyor kullanamıyorum.
Şuan ekran sürem 8 saat 21dk şarjım %19
Total açık kaldığı 6.30 saat falan ama eskisi gibi verimli gelmiyor bana
Bu arada 128/8 modelini kullanıyorum.

muhtemelen bu telefonu alıcağım beyler ya da şubat gibi 20k ya yakın bütçem olucak sizce ne yapayım
iphone 7 var elimde iphone kullanmayı seven biri değilim

Geri