Samsung yetkili bayi ile degistirebilirsin. Daha uygun olsun dersen pil alıp degistirebilirsin
bu gsm iletişim var popüler baya orda yaptırmak mantıklı olur mu?en son 1600 tl di 2k yı geçmiştir şimdi. yetkili servise götür daha temiz olur ,ben deji aldım tavsiye etmem 1 yıl olmadan pil ölüyor ısınma sorunu başlıyor. s20fe hala çok iyi cihaz
Servisten değiştir hiç orayla burayla uğraşma. Ben 2 ay önce S22 piline 1.5k verdim. GSM iletişim de 1300 1400 isteyecektir.bu gsm iletişim var popüler baya orda yaptırmak mantıklı olur mu?
hiç uğraşma en güvelisi kendi servisi. İstersen fiyat sor yine sen.bu gsm iletişim var popüler baya orda yaptırmak mantıklı olur mu?
bazıları veri sıfırlama falan diyor da sadece pil değişimi yüzünden fabrika ayarlarına döndürüyorlar mı telefonu?Servisten değiştir hiç orayla burayla uğraşma. Ben 2 ay önce S22 piline 1.5k verdim. GSM iletişim de 1300 1400 isteyecektir.
Bakım modunu açın hiçbir şekilde sıfırlayamazlar.bazıları veri sıfırlama falan diyor da sadece pil değişimi yüzünden fabrika ayarlarına döndürüyorlar mı telefonu?
hocam ben daha önce ekranı kırmıştım ekranla batarya beraber değişiyormuş verilerin gitmedibazıları veri sıfırlama falan diyor da sadece pil değişimi yüzünden fabrika ayarlarına döndürüyorlar mı telefonu?