S22 16bin tl ye alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
S22 yeni fiyatıyla yani 16bin TL ye alınır mı kaç sene üst seviye götürür kullanıcısını

Kaç sene kullanmak istersen o kadar götürür ama ben önermiyorum. yerinde olsam 2. el İphone 12 alırdım kafam rahat takılırdım.
Bende İphone 12 kullanıyorum.

iphone 12 alırdım temiz garantili

Neden işlemci de s22 kamera da s22 ekran da s22 işletim sisteminde ıphone 12 batarya ikiside eşit ıphone 12 kullanıcılarına sordum çok şyi değilmiş bataryası
Post automatically merged:

Bana göre s22 nin tek eksiği batarya ve ısınma ısınma korkutuyor beni batarya yı powerbank le halletmeyi düşünüyorum 20w lık

Neden işlemci de s22 kamera da s22 ekran da s22 işletim sisteminde ıphone 12 batarya ikiside eşit ıphone 12 kullanıcılarına sordum çok şyi değilmiş bataryası
İphone 12 ile S22'nin bataryası eşit değil, İphone 12 çok daha iyi. Kağıt üstünde işlemcide S22 iyi ama kullanmaya gelince öyle değil. S22'de berbat bir işlemci yönetimi var. Cihaz işlemciyi soğutamıyor oyunlarda drop, fps düşüklüğü, ısınma, bataryanın daha hızlı gitmesi gibi sorunlar çıkıyor ortaya. kamera tarafında doğallık ve video açısından İphone 12 geriye kalan yönlerde S22 iyi. Ekranı tartışmaya gerek yok S22 bariz üstün.

Geri