ıphone mantıklı geliyor s 23 iyi sen bilirsiniphone 13 34 e düşmüş ben s23 e 30 verdim s23 iade edip iphone 13 e mi geçsem ne yapsam ne dersiniz?
s24 fe alacağıma s24 alırım 500 lira farkla ama işlemcisi soru işaretiBunu yaparsan İphone 15 verip İphone 13 almak gibi bir şey yapmış olursun Çok bir şey yapmak istiyorsan S24 FE alabilirsin iade edip.
şimdi 120 hz den 60 a düş batarya problemleri cart curt gerek var mı bilemedimBunu yaparsan İphone 15 verip İphone 13 almak gibi bir şey yapmış olursun Çok bir şey yapmak istiyorsan S24 FE alabilirsin iade edip.
Bak işte kendin de farkındasın saçma olduğunun. Popüler kültüre yenik düşme.s24 fe alacağıma s24 alırım 500 lira farkla ama işlemcisi soru işareti
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi 120 hz den 60 a düş batarya problemleri cart curt gerek var mı bilemedim
Ben 2018'den 2023'e kadar Samsung Galaxy J6+ kullandım. Şuan ise Samsung Galaxy M34 5G kullanıyorum. Dolayısıyla alt segment cihazlarla da bu devran dönerken senin S23'den sırf öylesine S24'e geçmek istemen benim açımdan bakıldığında çok gereksiz bir hareket olarak duruyor. S23 ile S24 arasında çok çok az fark var. Hayvan gibi fark olsa bile inan hiç gerek yok o parayı vermeye. Elinde çalışan işini gören teknolojisi fazlasıyla yeterli bir cihaz varken bir üst modele geçmenin ne gereği var?peki senden de tavsiye alayım s24 e geçmeli miyim?
çok mantıksız olur hocamiphone 13 34 e düşmüş ben s23 e 30 verdim s23 iade edip iphone 13 e mi geçsem ne yapsam ne dersiniz?
sırf öylesine dğeil bunun 3 sene güncelleme desteği kaldı öbürkünün bu seneyi geç 6 sene daha ömrü var yarı yarıya nerdeyseBen 2018'den 2023'e kadar Samsung Galaxy J6+ kullandım. Şuan ise Samsung Galaxy M34 5G kullanıyorum. Dolayısıyla alt segment cihazlarla da bu devran dönerken senin S23'den sırf öylesine S24'e geçmek istemen benim açımdan bakıldığında çok gereksiz bir hareket olarak duruyor. S23 ile S24 arasında çok çok az fark var. Hayvan gibi fark olsa bile inan hiç gerek yok o parayı vermeye. Elinde çalışan işini gören teknolojisi fazlasıyla yeterli bir cihaz varken bir üst modele geçmenin ne gereği var?
Kral değmez s24 e geçilir macera istiyorsan o da 7 yıl güncelleme garantisi içiniphone 13 34 e düşmüş ben s23 e 30 verdim s23 iade edip iphone 13 e mi geçsem ne yapsam ne dersiniz?