Dostum üstte kullanıyorum dediğin linkteki adaptör 45W. Kablon 60W destekli ancak cihazın 25W destekliyor. Kendini de paralasan 25W üstünü cihazın çekmez
Arkadaşımda A34 ve orijinal Samsung 25W adaptör var, onunki de tam 1 saatte doluyor. Bende S20 FE var (25W destekli) 45W orijinal samsung adaptörle tam 1 saatte doluyor, 25W orijinal Samsung adaptörle de tam 1 saatte doluyor. İstersen 200W tak yine tam 1 saatte dolacak çünkü cihaz max desteği kadar adaptörden güç çeker. 45W ileriye dönük olmuş ancak şuan için boşuna almışsın.
Adaptörlerde takılı olan kablolarda da adaptörle birlikte gelen kablolar. Telefondan çıkan veya haricen alınan kablolar değil
Açıp youtubede testleri izleyebilirsin 45W destekli Samsung telefonlar 40 dakika civarında doluyor. 10090Mah bataryalı S9FE+ tabletim 45W adaptörle 95 dakikada falan doluyor, tabletin bataryasına göre kıyaslarsak senin telefonunun 40-45 dakikada dolması lazım. 1 saatte dolması, 25W çektiğinin kanıtıdır. Zahmet edip
@Gloxy değil de sen 25W düzgün bir adaptörle denersen yine 1 saatte dolduğunu göreceksin