S23 mü İphone 13 mü?

s23 s24 s24 Plus İphone 13 var secenekler arasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Plusta olabilir yani
S24 Plus alın geçin hocam iyi cihaz. Kardeşime S24 Fe almıştık çok memnunuz exynos 2400 batarya ve genel performans açısından gayet yeterli.
S24 plus alabiliyorsan o fiyata 16e var, onu al geç
128liği 5k daha pahalı 256lığı 11k daha pahalı. Kamera tarafını konuşmaya dahi gerek yok. O paraya da S25 var zaten.

Çünkü iPhone her zaman daha iyidir, androidde kasma donma yaşarsın
Daha az gerçekçi ve gerçeklikten uzak çok az cümle gördüm. Hiçbir gerekçe sunmadan fanboyluk yapmaya gerek yok. bu paraya s24 alınabilir ve çok daha iyidir iphone 13ten. ( 2 cihazı da tecrübe ettim.)

A52 den(90 hz) iphone 13 e geçtim çok sırıtmıyor güzel telefon.S23 hakkında fikrim yok

kamera sosyal medya için 13
cok fazla fotoğraf ceken bi insan değilim

S24 Plus alın geçin hocam iyi cihaz. Kardeşime S24 Fe almıştık çok memnunuz exynos 2400 batarya ve genel performans açısından gayet yeterli.

128liği 5k daha pahalı 256lığı 11k daha pahalı. Kamera tarafını konuşmaya dahi gerek yok. O paraya da S25 var zaten.
exynos 2400 işlemcisi yüzünden s23 dedim zaten hocam

cok fazla fotoğraf ceken bi insan değilim

exynos 2400 işlemcisi yüzünden s23 dedim zaten hocam
Ben s23 kullanıyorum hocam. Exynos 2400 ile kıyasladığımda hem oyun hem de günlük kullanımda neredeyse hiç fark göremedim. Testlerde gördüğüm kadarıyla S24 biraz ısınıyor fakat plus modeli daha büyük olduğu için soğutma açısından daha iyi. 12GB Ram olduğu için geleceği daha açık o açıdan plus modelini tavsiye ederim.

13ün 60 hz ekranı ile android 90 hz arasında bir fark hissetmedim. Ki 90 hz aramadığım için olabilir. Optimizayson konusunda iOSun önde olduğu bariz. Batarya eh kullanımına göre idare ediyor 1 gün. ( benim için 1.5 gün bazen ). İp13 için gece kamera performansını fazla bekleme, gündüzde hiç üzmez çok iyidir. Benim deneyimlerim böyle. Senelerce android kullanırken yaşadığım uygulama donmaları, uygulamaları kapatmama rağmen ses gelme sorunlarından dolayı taraf değiştirdim. İçinizden hangisi geçiyorsa onu alın.

13ün 60 hz ekranı ile android 90 hz arasında bir fark hissetmedim. Ki 90 hz aramadığım için olabilir. Optimizayson konusunda iOSun önde olduğu bariz. Batarya eh kullanımına göre idare ediyor 1 gün. ( benim için 1.5 gün bazen ). İp13 için gece kamera performansını fazla bekleme, gündüzde hiç üzmez çok iyidir. Benim deneyimlerim böyle. Senelerce android kullanırken yaşadığım uygulama donmaları, uygulamaları kapatmama rağmen ses gelme sorunlarından dolayı taraf değiştirdim. İçinizden hangisi geçiyorsa onu alın.
s25 aldım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,731
Üyeler
184,210
Son üye
zeus342
Geri