babaadamsiteiçiya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
Arkadaşlar s23 ultra 2025 yılında alınır mı?? S24 plus yerine tercih edilirmi?
He demiştik. Kalem ve kamera daha iyi olsun istersen s23u. Güncel olsun işlemcisi bir tık daha iyi olsun köşesiz olsun kamerada aşırı zooma vs. Gerek yok normal kamerada işimi görür güncel olsun güncelleme 1 sene fazla aldın derseniz s24+Arkadaşlar s23 ultra 2025 yılında alınır mı?? S24 plus yerine tercih edilirmi?
Hocam kararsızım baya o yüzden konu açıp kullananların yorumunu bekliyorum sağolun.He demiştik. Kalem ve kamera daha iyi olsun istersen s23u. Güncel olsun işlemcisi bir tık daha iyi olsun köşesiz olsun kamerada aşırı zooma vs. Gerek yok normal kamerada işimi görür güncel olsun güncelleme 1 sene fazla aldın derseniz s24+
S24 plus yerine alınır mı??Millet iphone 11'e bile alınır diyor, bu hayli hayli alınır
güncelleme farkı 1 sene değilHe demiştik. Kalem ve kamera daha iyi olsun istersen s23u. Güncel olsun işlemcisi bir tık daha iyi olsun köşesiz olsun kamerada aşırı zooma vs. Gerek yok normal kamerada işimi görür güncel olsun güncelleme 1 sene fazla aldın derseniz s24+
Doğru hocam bir an unutmuşum. 24 25 serisi stabil 7 sene olunca dedim bir an 23 de 7 seneydi 6 7 resmen çağ atladı ama 7 8 aşırı bir fark olmadı bence. Ama güncellemeden çok kullanım şekli önemli bence. Köşeli büyük tasarım sevmiyorsa 10 sene güncellemede uzayda çıksa zor yine.güncelleme farkı 1 sene değil
s23 toplam 4 sene alıyor
s24 toplam 7 sene alıyor
s23 1 sene daha eski olduğu için 4 sene fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
one ui 6 7 8 arasındaki gelişme farkına bakınca bence bayağı önemli güncelleme ama kamera ve kalem farkı var
Ikiside ikinci el ikisinide 30k civarına alacağım 1-2 fazla olabilir sizce hangisi? Ultranın 2 ay plus un 16 ay garantisi var ikiside kfg tamS23 ultra daha iyi bir cihaz ama sıfır alacaksan s24 plus öneririm 2.el alcaksan s23 ultra birsi samsung işlemci diğeri sd işlemci samsung neden bunu yapıyor anlamıyorum türkiye pazarına bende s24 plus alacaktım iostan devam etme kararı aldım sıfr ex işlemcisi var diye güncellik benim için önemli diyorsan s24 plus daha iyi bir tercih hele 12gb ram modelini alırsan süper cihaz
7-8 arasında animasyon farkı çok büyük artık daha stabil yavaş kullanımda belli olmuyorDoğru hocam bir an unutmuşum. 24 25 serisi stabil 7 sene olunca dedim bir an 23 de 7 seneydi 6 7 resmen çağ atladı ama 7 8 aşırı bir fark olmadı bence. Ama güncellemeden çok kullanım şekli önemli bence. Köşeli büyük tasarım sevmiyorsa 10 sene güncellemede uzayda çıksa zor yine.
s24 plus köşeli değil ki yuvarlak ultra köşeli olanDoğru hocam bir an unutmuşum. 24 25 serisi stabil 7 sene olunca dedim bir an 23 de 7 seneydi 6 7 resmen çağ atladı ama 7 8 aşırı bir fark olmadı bence. Ama güncellemeden çok kullanım şekli önemli bence. Köşeli büyük tasarım sevmiyorsa 10 sene güncellemede uzayda çıksa zor yine.
S24 plus yerine alınır mı??tepe tepe alınır
Tamam hocam ben ultra için konuşdum zaten. Evet animasyonları biraz daha topladılar ama çok büyük bir yenilik ve fark yok bence. Ha 6 dan 7 yi alamasam çok üzülürdüm ama 7 8 çok sorun değil bence. Baya bir topladılar birçok şeyide 7yede okeyim.7-8 arasında animasyon farkı çok büyük artık daha stabil yavaş kullanımda belli olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
s24 plus köşeli değil ki yuvarlak ultra köşeli olan
ben 7ye okey değildim mesela tablette aldığım anda 8 hazır geldiği için çok daha iyi olmuşTamam hocam ben ultra için konuşdum zaten. Evet animasyonları biraz daha topladılar ama çok büyük bir yenilik ve fark yok bence. Ha 6 dan 7 yi alamasam çok üzülürdüm ama 7 8 çok sorun değil bence. Baya bir topladılar birçok şeyide 7yede okeyim.