Hiç bir şey yokKanka son durum ne telefonda herhangi bir sorun var mı? Güncelleme alıyor mu donanımsal sıkıntı var mı
S25 çıkınca s25 e gelirmi bu serverHiç bir şey yok
Server kaydı şuan durdu eğer tekrardan olursa yine yapılabilirS25 çıkınca s25 e gelirmi bu server
Aynı soruyu bende sordum kim bu serverci neden keyfine göre açıyor kapıyor diyordum.Server kaydını kim neye göre açıp kapatıyor?
Bu samsungun servise verilen cihazlar için mümkün kıldığı bir şey. Burada ya farklı bir sunucuyu telefon samsungun bu sunucularınran olduğuna dair yazılımı ikna edecek bir başka sunucuya bağlanıyor ya da samsungun kendi sunucularına gizli bir şekilde erişimleri var. İki durumda da muhtemelen samsung bir şeylere ayar çekmistir yeni halini düzeltmeye çalışıyorlardır.Aynı soruyu bende sordum kim bu serverci neden keyfine göre açıyor kapıyor diyordum.
Bana da kısaca şöyle anlattılar samsung kendi teknik servislerin online olarak verdiği teknik destek gibi düşünün dediler imei repair vs ileri seviye yazılım işlemlerinin yapılması için bir çeşit teknik destek gibiymiş ama neden Server kapatıp açılıyor bilmiyorum onlarda bilmiyor
Hiç bilgim yok hocam bana söylenen o Server olmadan imei değiştirsek şebeke gelmez güncelleme olduğunda telefon çalışmaz gibi şeyler söylediler patch falan birşeyler yapıyorlarmış belkide samsung bu işin önüne geçmek için devamlı Server kapatıp açıyor.Bu samsungun servise verilen cihazlar için mümkün kıldığı bir şey. Burada ya farklı bir sunucuyu telefon samsungun bu sunucularınran olduğuna dair yazılımı ikna edecek bir başka sunucuya bağlanıyor ya da samsungun kendi sunucularına gizli bir şekilde erişimleri var. İki durumda da muhtemelen samsung bir şeylere ayar çekmistir yeni halini düzeltmeye çalışıyorlardır.
Hocam merhabaS23 Ultra Yurtdışı Cihaz elime ulaştı ve buna server kayıt yapacağım (eski parçalanmış bir tane android cihaz var Tecno Camon 12 Air) onun IMEI sını attırtıp cihazı komple imha edeceğim için daha rahat olur ve başkasının attığı IMEI ye güven olmaz zaten. Kocaeli'de Server Kaydı yapan yer araştırıyor iken forumda bir arkadaşımız Kocaeli/Körfez'de Server Kaydı yapan bir vatandaşın numarasını verdi ve bu süreçte konuşma yaptım WhatsApp üzerinden. Ben açıkçası bu işi yaptıktan sonra olumlu veya olumsuz durum olursa size de bilgi vereceğim. En azından forumda ki arkadaşlarımız için de güvenilir bir kapı arayışı için tercih olur/olmaz.
Dostum Körfez de ki bu yerin numarasını yerini vs. Bana da söyler misin Körfez de oturuyorum duymadım hiç bu bölgede varsa gideyim beni bir dertten kurtar.Özele bak
Özelden atıyorumDostum Körfez de ki bu yerin numarasını yerini vs. Bana da söyler misin Körfez de oturuyorum duymadım hiç bu bölgede varsa gideyim beni bir dertten kurtar.