Exynos 2400'de ısınma sorunu yok o sorunu çözdüler artık. Tek biraz fazla güç tüketiyor okadar. Fiyat farkıda önemli değilse S24 alınır.s23 ile s24 arasında kaldım sizce s24 almalımıyım işlemcisi exynos olduğu için korkuyorum bir tık, aradaki fiyat farkı pek önemli değil benim için
Hocam s24 deki exynos 2400 bildigim kadariyla gayet iyi isinma vs problemi yok guc olarak gen 2 den cok daha iyi fakar optimize degil. Saf guc olarak %40 guc farki var fakat optimize olmadigi icin hissedilen uygulama performansi %5 -10 arasi ve pil olarak da cok cok bi fark yok.s23 ile s24 arasında kaldım sizce s24 almalımıyım işlemcisi exynos olduğu için korkuyorum bir tık, aradaki fiyat farkı pek önemli değil benim için
Aynen öyle güncellemelerle de güç tüketimini bayağı düşürdüler telefon çiçek gibi şuanda s24+Hocam s24 deki exynos 2400 bildigim kadariyla gayet iyi isinma vs problemi yok guc olarak gen 2 den cok daha iyi fakar optimize degil. Saf guc olarak %40 guc farki var fakat optimize olmadigi icin hissedilen uygulama performansi %5 -10 arasi ve pil olarak da cok cok bi fark yok.
Dogrudur hocam en sonki guncellemelere bakamadim. Bilgilendirdiginiz icin sag olun.Aynen öyle güncellemelerle de güç tüketimini bayağı düşürdüler telefon çiçek gibi şuanda s24+
256 alırım büyük ihtimal 128 de yeter tabi, şuan a34 kullanıyorum 128 yetiyo 50gb boş yer varHafıza ne düşünüyorsun?
s24 feyi bekliyorum şuan snapdragon gen 3 ile gelebilirmişExynos 2400'de ısınma sorunu yok o sorunu çözdüler artık. Tek biraz fazla güç tüketiyor okadar. Fiyat farkıda önemli değilse S24 alınır.
Fe modeller pek iyi degil hocam beklememenizi oneriyorum gen 3 ile gelecegini sanmam ve assa yukari s23 ile ayni fiyat olur. S23 daha mantikli olur eger butceniz cok yoksa.256 alırım büyük ihtimal 128 de yeter tabi, şuan a34 kullanıyorum 128 yetiyo 50gb boş yer var
Mesaj otomatik birleştirildi:
s24 feyi bekliyorum şuan snapdragon gen 3 ile gelebilirmiş
S23fe modeli amerika ve kanadaya gen3 ile çikmis. Bu sefer global olarak gen3 ile çıkabilir diye söylentiler varFe modeller pek iyi degil hocam beklememenizi oneriyorum gen 3 ile gelecegini sanmam ve assa yukari s23 ile ayni fiyat olur. S23 daha mantikli olur eger butceniz cok yoksa.
Dostum s23 gen 2 ile cikti kaynak atar misiniz?S23fe modeli amerika ve kanadaya gen3 ile çikmis. Bu sefer global olarak gen3 ile çıkabilir diye söylentiler var
pardon karıştırmışım s24 amerika ve kanadaya gen 3 ile çıkmışDostum s23 gen 2 ile cikti kaynak atar misiniz?
S24 olabilir ama fe modeli icin hic sanmiyorum.pardon karıştırmışım s24 amerika ve kanadaya gen 3 ile çıkmış![]()