Yardım S24 FE EKRAN GLITCHLENME SORUNU!

lexerotk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257

Ben susayım video konuşsun :D

Bunu sadece Discord'da farkettim şuanlık ama eski telefonumda olmuyordu.

Tam s24fe s24+ bakarken karşıma çıkan konu. Geçmiş olsun hocam

Sadece bu uygulamada yapıyorsa yazılım kaynaklı olabilir
One UI 7 yayınlacak bugün hani, daha One UI 6.1'i sağlamlaştıramamış olduklarını sanmıyorum. Discord kaynaklı olsada eski telefonumda neden olmadı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OneUI 7 ile de denicem, eğer aynı sorun olursa 14 gün dolmadan değişim talep edicem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam s24fe s24+ bakarken karşıma çıkan konu. Geçmiş olsun hocam
Umudunuzu kırmayın hocam teknoloji şanstır. Bu sorunu bir tek benim yaşıyor olma ihtimalim var çünkü internette bu sorun hakkında konu bulamadım. Ama almayı planlıyorsanız bir önceki konumada bakmanızı öneririm profilimden. Orada başka bir ekran sorunu vardı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
@lexerotk Merhaba bende s24fe kullanıyorum aynı problemi bende yaşıyorum alalı 2-3 ay oldu x ve instagram uygulamasını kullanırken ara ara oluyor siz soruna çözüm buldunuz mu ? Sorun yazılımsal gibi

@lexerotk Merhaba bende s24fe kullanıyorum aynı problemi bende yaşıyorum alalı 2-3 ay oldu x ve instagram uygulamasını kullanırken ara ara oluyor siz soruna çözüm buldunuz mu ? Sorun yazılımsal gibi
Yazılımsal, çözüm gördüğüm kadarıyla yok gibi. Bazı insanlar geliştirici seçeneklerinden birşeyler değiştiriyorlardı ama bence karıştırmaya gerek yok.

Değişim talep edeceğim yazmışsın servise gittin mi ?

Değişim talep edeceğim yazmışsın servise gittin mi ?
Glitchlenme sorunu Discordla alakalı sanırım reddite bir konuda buldum. Grainy screen sorunu için yetkili servise gittim fakat bunu bir özellik diye geçiştirerek telefonu reddettiler.

Aynı sorundan dolayı 2 aylık cihazı iade isteyerek servise verdim. Teknisyenin isteği üzerine farklı bir S24FE ile denedik. Aynı durumun onda da olduğunu gördük. S24FE'nin ekran olarak sorunlu bir model olduğunu düşünüyorum. THH'ne başvuruda bulunarak para iadesi alabilir miyim? Bu sorun beni cihazdan soğuttu.

Aynı sorundan dolayı 2 aylık cihazı iade isteyerek servise verdim. Teknisyenin isteği üzerine farklı bir S24FE ile denedik. Aynı durumun onda da olduğunu gördük. S24FE'nin ekran olarak sorunlu bir model olduğunu düşünüyorum. THH'ne başvuruda bulunarak para iadesi alabilir miyim? Bu sorun beni cihazdan soğuttu.
İade konusunda bir fikrim yok doğrusu. Ben alıştım böyle kullanmaya. Belki sizde alışırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,401
Üyeler
187,328
Son üye
cepo
Geri