S24 Ultra Alınır mı?

Reaksiyon skoru
35
Bütçe
55000
Dostlar S24 Ultra 256gb almayı düşünüyorum da pek bi fikrim yok telefonlar hakkında. 55 bin tl bandına daha uygun daha mantıklı bir telefon öneriniz var mıdır + olarak beni ne kadar süre götürür bu telefon muhtemelen 5-6 yıl başka telefon alma gibi bi durumum olmayacak. + olarak aşçılık öğrencisiyim benim için en önemli olan şey kamera, kamerası daha iyi olan telefon öneriniz vs varsa çok iyi olur

s24 ultranın dengimidir tam anlamam fakat,noothing 3 39 liraydı anladıgım kadarıyla işllemcisi çok iyiydi.

Dostlar S24 Ultra 256gb almayı düşünüyorum da pek bi fikrim yok telefonlar hakkında. 55 bin tl bandına daha uygun daha mantıklı bir telefon öneriniz var mıdır + olarak beni ne kadar süre götürür bu telefon muhtemelen 5-6 yıl başka telefon alma gibi bi durumum olmayacak. + olarak aşçılık öğrencisiyim benim için en önemli olan şey kamera, kamerası daha iyi olan telefon öneriniz vs varsa çok iyi olur
magic 7 pro 12/512.

anladım garip bi olay dönüyo orda da s24 ultra çok cezbetti beni bilemedim
Hocam samsung cezbetti ise onu alın.Ben 10 yıldır samsungdayım aynı paraya daha iyi şeyler alabiliyorken hep samsung aldım.Samsung apayrı bir dünya.Teknik özellik bakımından magic 7 pro üstün olsa da yazılım olarak samsung mükemmel.Zaten ağır oyunlar oynamıyorsanız ve öyle mükemmel fotoğraf çeken biri değilseniz s24 ultra daha mantıklı

Alınır.

24 ultra iyidir hocam gayet güzel telefon. ömürlük cihaz.

tüm cevaplar için teşekkürler. s26 çıktığında s24ultranın fiyatı daha düşer mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim malum 3 taksit alınca 20bin 20bin ödetiyorlar ona göre biraz daha bekleyeyim şimdiden teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,172,612
Üyeler
186,213
Son üye
LaykoRenix
Geri