Server kayıt yapılıyorS24 ultra IMEI atılır mı
Yd alıp IMEI atmak mantıklı mı
Peki bı sıkıntı çıkar mıServer kayıt yapılıyor
Imeı si atılan cihaz kullanılmaz ise bir sorun oluşmaz ama garanti değil (birisi aynı imeli bulup başka cihazın imei ye atarsa iki cihazda kapanır )Peki bı sıkıntı çıkar mı
Evet server kayıt yapılabilir dediğim gibi eski kullanılmayan evde boş bir cihaz varsa ona yapmanızı tavsiye ederimImeı si atılan cihaz kullanılmaz ise bir sorun oluşmaz ama garanti değil (birisi aynı imeli bulup başka cihazın imei ye atarsa iki cihazda kapanır )
Ücreti 100/150 dolar fln dı sever kayıdın normal redmilere atılan inciyi 100/150tl ye atıyorlar
Yaptırmana gerek yok hiçbirşey. Her yıl 4+4 ay açık kalıyor ve 1000+1000 tl karşılığında 2+2 ay daha açtırıp tr cihaz gibi kullanabiliyorsunuz.S24 ultra IMEI atılır mı
Yd alıp IMEI atmak mantıklı mı
1000 tl nasil oluyor o hoca m neereden yapiyoruzYaptırmana gerek yok hiçbirşey. Her yıl 4+4 ay açık kalıyor ve 1000+1000 tl karşılığında 2+2 ay daha açtırıp tr cihaz gibi kullanabiliyorsunuz.
Çoğu telefoncu hallediyor şimdi, yol yordam nedir inan bende bilmiyorum. Tahmini olarak yurtdışına gidip gelenlere 500tl falan bişey verip onların 2+2 ay uzatma hakkını kâr koyarak bize satıyorlar.1000 tl nasil oluyor o hoca m neereden yapiyoruz
Anladim tesekkurler hocamÇoğu telefoncu hallediyor şimdi, yol yordam nedir inan bende bilmiyorum. Tahmini olarak yurtdışına gidip gelenlere 500tl falan bişey verip onların 2+2 ay uzatma hakkını kâr koyarak bize satıyorlar.
Bunun seneye uçurum fiyatlarla zamlanmayacağının garantisi yokYaptırmana gerek yok hiçbirşey. Her yıl 4+4 ay açık kalıyor ve 1000+1000 tl karşılığında 2+2 ay daha açtırıp tr cihaz gibi kullanabiliyorsunuz.
1yıllığına 2k vereceğine 4k verip ömürlük server kaydı yaparYaptırmana gerek yok hiçbirşey. Her yıl 4+4 ay açık kalıyor ve 1000+1000 tl karşılığında 2+2 ay daha açtırıp tr cihaz gibi kullanabiliyorsunuz.
Hocam sağlam cihazın açılması yerine 2 yıl kullanıp üst modele geçmek bana daha mantıklı geliyor.1yıllığına 2k vereceğine 4k verip ömürlük server kaydı yapar
Hocam Samsunglarda içi açılmıyor ve büyük ihtimal artı şunlar geçerli maalesefHocam sağlam cihazın açılması yerine 2 yıl kullanıp üst modele geçmek bana daha mantıklı geliyor.