S24 ultra kumlu ekran mı var?

emiirfb

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,315
motion_photo_6351263511144876556.webp
motion_photo_2962318389113040406.webp

Tam emin olamadım ama yok gibi. Aniden test etme isteğim geldi.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tam emin olamadım ama yok gibi. Aniden test etme isteğim geldi.
Burdan kesin bir şey demek zor. Kum gibi gözüken şeyler kameranın İSO kirliliğide olabilir. Kesin bir yorum yapamam burdan. Birde benimde gördüğüm internettekiler kadar, canlı gözle görmedim. Eğer siyahlarda ve grilerde gözünüze bir şey takılmıyor sizi rahatsız etmiyorsa sorun yoktur. Benim görebildiğim kadarıyla yok gibi. Aşağıdakiler gibi değilse sorun yoktur.
1762424456993.webp

1762424608126.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta sizde yok diyebilirim hocam. Dediğim gibi o kumumsu gözükenler kameradan kaynaklı. O bozulmalar arkadaki evlerde de varmış şimdi fark ettim. Sizde sıkıntı yok.
1762424890409.webp

Son düzenleme:
Burdan kesin bir şey demek zor. Kum gibi gözüken şeyler kameranın İSO kirliliğide olabilir. Kesin bir yorum yapamam burdan. Birde benimde gördüğüm internettekiler kadar, canlı gözle görmedim. Eğer siyahlarda ve grilerde gözünüze bir şey takılmıyor sizi rahatsız etmiyorsa sorun yoktur. Benim görebildiğim kadarıyla yok gibi. Aşağıdakiler gibi değilse sorun yoktur.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta sizde yok diyebilirim hocam. Dediğim gibi o kumumsu gözükenler kameradan kaynaklı. O bozulmalar arkadaki evlerde de varmış şimdi fark ettim. Sizde sıkıntı yok.
Alıntıyı görüntüle
Hocam valla kafama takılmıştı, teşekkür ederim gerçekten. 😀😁

Ne demek hocam. Sizde sıkıntı gözükmüyor ama s24 ultranın bu sebepten adı çıktı maalsef. Ama ona rağmen çok güzel telefon.
Vallahi çok iyi telefon bambaşka bir şey 😂 ama ön kameranın orda bir sorun var size sormak isterim yine. Servise götürmeyi düşünüyorum
IMG-20251106-WA0039.webp

Vallahi çok iyi telefon bambaşka bir şey 😂 ama ön kameranın orda bir sorun var size sormak isterim yine. Servise götürmeyi düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
Hocam valla bu ne tam çözemedim. Jelatin gibi bir şey desem benzemiyor. Işık sızıntısı ekranla ilgili bir şey desem yukarıdaki fotoğraflarda yok. Çıkaramadım tam neyden kaynaklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,315
Üyeler
183,975
Son üye
_frozen
Geri