S24 ultra vs s25 ultra hangisi alınır

Lixrin

80+
Reaksiyon skoru
12
İkiside yurt içi öğrenmek istediğim arada ki fiyat farkına özellikleri değer mi?

Ayrıca Galaxy Z Fold7 nasıldır

Aynı cihazın kasası farklı hali. Bütçe varsa al, yoksa zorlama.

Hangi tasarımı daha çok sevdiğinize bağlı bence s24 ultra çünkü ikonik tasarımdan dolayı

S25 Ulta al geç imkanın varsa.

Bütçeye göre değişir. Ben S24U kullanıyorum ve hiç S25U ya geçmeyi düşünmedim lansmanda S25U yu gördükten sonra. Sadece işlemci ve kasa değişti. Biraz da geniş açı kamerasında iyileştirme yapılmış o kadar.

İkiside yurt içi öğrenmek istediğim arada ki fiyat farkına özellikleri değer mi?

Ayrıca Galaxy Z Fold7 nasıldır
Değmez bence hatta bazı konularda S24U daha iyi.

Z fold gibi cihazları çok titiz kullanmak lazım yoksa ekranları plastik olduğu için bir süre sonra bozuluyor, zengin cihazı olarak görüyorum onları bozulursa üzülmem derseniz alın sadece 😀

Değmez s24u zaten 5 6 yıl güncelleme alacak, sadece işlemci ve küçük kamera farkları var hatta s25 ultrada ki kalem kablosuz bile değil kesinlikle fiyat farkına değmez

honor magic 7 pro 12/512 51.299tlye dusmustu. yeniden bu fiyati gorurseniz ikisi de alinmaz honor alinir.

Yeni aldım, kasasının görüntüsü daha hoşuma gittiği için s24u aldım hocam. Tavsiye ederim. Ama çok oyun oynuyorsan köşeleri rahatsız ediyormuş sanırım. Ben oynamadığım için rahatsız etmedi.

Fark kaç lira

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,162
Üyeler
184,271
Son üye
Yet441936
Geri