S24 ultra yd almayı düşünüyorum normalde s24 fe almayı düşünüyordum ama aynı fiyata ultranın yd versiyonunu görünce bi bakayım dedim sıfırını 31500 e satan bir yer var fiyatı normal mi bir sorun çıkartır mı ve IMEI atılıyor mu bilginiz var mı
ımeı atılır evet dırenc ımeıde attırabılırsın hatta daha ucuz ama guvenılır ve usta bır telefoncuya gıt cunku cıhazın ıcıne ıslem yapılıyor fıyat ıyıS24 ultra yd almayı düşünüyorum normalde s24 fe almayı düşünüyordum ama aynı fiyata ultranın yd versiyonunu görünce bi bakayım dedim sıfırını 31500 e satan bir yer var fiyatı normal mi bir sorun çıkartır mı ve IMEI atılıyor mu bilginiz var mı
Rootsuz imei atabilir ler mi? Banka uygulamalı imei atildiktan sonra giris yaptirtmiyor. Sıkıntı oluyor.ımeı atılır evet dırenc ımeıde attırabılırsın hatta daha ucuz ama guvenılır ve usta bır telefoncuya gıt cunku cıhazın ıcıne ıslem yapılıyor fıyat ıyı
o konu hakkında tam bır bılgıye sahıp degılım hocamRootsuz imei atabilir ler mi? Banka uygulamalı imei atildiktan sonra giris yaptirtmiyor. Sıkıntı oluyor.