S24 ultra yd alınır mı

DA_EREN

80+
Reaksiyon skoru
31
S24 ultra yd almayı düşünüyorum normalde s24 fe almayı düşünüyordum ama aynı fiyata ultranın yd versiyonunu görünce bi bakayım dedim sıfırını 31500 e satan bir yer var fiyatı normal mi bir sorun çıkartır mı ve IMEI atılıyor mu bilginiz var mı

S24 ultra yd almayı düşünüyorum normalde s24 fe almayı düşünüyordum ama aynı fiyata ultranın yd versiyonunu görünce bi bakayım dedim sıfırını 31500 e satan bir yer var fiyatı normal mi bir sorun çıkartır mı ve IMEI atılıyor mu bilginiz var mı
ımeı atılır evet dırenc ımeıde attırabılırsın hatta daha ucuz ama guvenılır ve usta bır telefoncuya gıt cunku cıhazın ıcıne ıslem yapılıyor fıyat ıyı

hocam bende 3-4 gundur bu fiyat bandındakilere bakıyordum, 24u dusunuyorum, f/p olarak bu fiyat bandında iyi bi cihaz . verdigin fiyat hakkında bilgim yok. diger konuda, server kayıt kapalıymıs bir suredir , acılıp acılmayacagı belli degil kimse tam olarak bisey diyemiyor. acılmayacak gibi dusunup o sekilde alman daha iyi olur. 4+4 ay kullancakmıs gibi hesabını yapıp alabilirsin.

ımeı atılır evet dırenc ımeıde attırabılırsın hatta daha ucuz ama guvenılır ve usta bır telefoncuya gıt cunku cıhazın ıcıne ıslem yapılıyor fıyat ıyı
Rootsuz imei atabilir ler mi? Banka uygulamalı imei atildiktan sonra giris yaptirtmiyor. Sıkıntı oluyor.

Rootsuz imei atabilir ler mi? Banka uygulamalı imei atildiktan sonra giris yaptirtmiyor. Sıkıntı oluyor.
o konu hakkında tam bır bılgıye sahıp degılım hocam

Bence yurt içi Türkiye cihazı alın hocam. Yok rootuydu direnciydi vs. ilerde problem yaşamak istemiyorsan Türkiye cihazı al.
Neticede veri emanet ediyorsun cihaza. Yarın bir gün problem olduğunda verilerini kaybedebilirsin, tut ki telefon çalındı sahipliğini bile ispatlayamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,974
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri