S24+ ve s24 fe arasında kaldım

hikmet64

80+
Reaksiyon skoru
5
aralarında yaklaşık 12k fark var bütçem s24+ için çıkabilir ama aralarında ki fiyat farkına değecek bir özellik farkı var mı ? ram farkı , ekran çözünürlüğü farkı var birde ufak batarya farkı var kararsız kaldım seçimde yardımcı olabilecek var mıdır ? (not: yurt dışı almayı düşünmüyorum.)
normalde xiaomi kullanıcısıyım xiaomi 13T pro veya 14T pro alıcaktım fakat sorunlu dediler xiaomi için o yüzden samsung a döndüm gibi.
birde poco f7 pro ilgimi çekiyor bu yıl çıkmış.

Son düzenleme:
aralarında yaklaşık 12k fark var bütçem s24+ için çıkabilir ama aralarında ki fiyat farkına değecek bir özellik farkı var mı ? ram farkı , ekran çözünürlüğü farkı var birde ufak batarya farkı var kararsız kaldım seçimde yardımcı olabilecek var mıdır ? (not: yurt dışı almayı düşünmüyorum.)
normalde xiaomi kullanıcısıyım xiaomi 13T pro veya 14T pro alıcaktım fakat sorunlu dediler xiaomi için o yüzden samsung a döndüm gibi.
birde poco f7 pro ilgimi çekiyor bu yıl çıkmış.
s24fe, s24+ ın yandan yemiş hali aradaki farkı ben vermeyip gittim s24fe 256gb aldım memnunum

S24 fe alın derim. Asla değmez. Sadece ekran çözünürlüğü S24+ da daha iyi o kadar. Xiaomilerde de inanılmaz bir fark yok. Küçük şeyler 10 15k verip de almaya değmez. S24 Fe alın derim. Samsung'dan devam edin derim. Son olarak Poco yazdınız onda da büyük fark yok. Ekran çözünürlüğü ve mah o kadar.

Kesinlikle değecek bir fark yok. S24FE alırdım şahsen

Çok fark olacağını sanmam. Ben S24 FE alırdım

Geri