Neler Yeni

S25 Hakkında Düşünceleriniz Neler?

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ege Beker

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Görür
Hocam nereden aldiniz elden mi memnun musunuz bende almayi düsünüyorum da
uzun süre iphone kullandım. Şuan s24u kullanıyorum hız konusunda iphonedan farkı yok. Kamera konusunda video çekimi hariç (o da iphonea yakın) başarılı telefon. İlk kez kasmayan telefon kullanıyorum.

iphone 12den sonra 14,14 pro,14 pro max,15 pro ve 15 pro max kullanıp s24U geçmiştim. En son android olarak xiaomi mi 11 falan kullanmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S24'ler için kayıt şuan açık değil ve kimse kesin açılacak diye garanti veremez. Bunu göz önünde bulundurun mutlaka
Server kayıtlarını hindistanlı insanlar yapıyor onların yazılımı ile. Önce s23U ekmeğini tam yemek için s24u sv kaydını baya kapalı tuttular. Şimdi s25u çıktı ve s24u kapılarını yavaş yavaş açacaklar. Bu işlemi yapan arkadaşlar var onların deyimine göre elbet açılacak ve fiyatlar 200-300 dolardan 100-150 dolara kadar gerileceği. Aç gözlülüklerinden dolayı açmıyorlar kayıtları.

Düşerse direk alırım s24u burda sim kilitli diye ölü paraya satıyorlar s24u yu server yaptırınca kalkıyor mis ama işte server ne zaman açılır orası sorun bide açılır açılmaz yetişebilme de var sıra var çoğu yerde
sim kilitsiz 30k falan şuan fiyatı. Sim kilitli ne kadar ki?

Sv kayıt kesin açılacak. Zaten 8.aya kadar kullanımı mevcut 8 ay içinde açılacak kesin

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
uzun süre iphone kullandım. Şuan s24u kullanıyorum hız konusunda iphonedan farkı yok. Kamera konusunda video çekimi hariç (o da iphonea yakın) başarılı telefon. İlk kez kasmayan telefon kullanıyorum.

iphone 12den sonra 14,14 pro,14 pro max,15 pro ve 15 pro max kullanıp s24U geçmiştim. En son android olarak xiaomi mi 11 falan kullanmıştım.

Server kayıtlarını hindistanlı insanlar yapıyor onların yazılımı ile. Önce s23U ekmeğini tam yemek için s24u sv kaydını baya kapalı tuttular. Şimdi s25u çıktı ve s24u kapılarını yavaş yavaş açacaklar. Bu işlemi yapan arkadaşlar var onların deyimine göre elbet açılacak ve fiyatlar 200-300 dolardan 100-150 dolara kadar gerileceği. Aç gözlülüklerinden dolayı açmıyorlar kayıtları.

Sv kayıt kesin açılacak. Zaten 8.aya kadar kullanımı mevcut 8 ay içinde açılacak kesin
Hocam 30 nereden aldiniz biraz vakit gecince duser mi sizce 27-28 felan

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Görür
Hocam 30 nereden aldiniz biraz vakit gecince duser mi sizce 27-28 felan
dolar düşmez ise düşmez hocam. Fakat s25u piyasaya çıkacağı için s24u stogu azalır ve artık piyasa da s25u gezinir. Mesela şuan s23u bulamıyorsun kapalı kutu yurt dışı zor

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
dolar düşmez ise düşmez hocam. Fakat s25u piyasaya çıkacağı için s24u stogu azalır ve artık piyasa da s25u gezinir. Mesela şuan s23u bulamıyorsun kapalı kutu yurt dışı zor
Anladim siz nereden aldiniz hocam benim elden alabilecegim cok fazla yer yok

Tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Görür
Anladim siz nereden aldiniz hocam benim elden alabilecegim cok fazla yer yok

Tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin
bölgemdeki telefoncudan aldım ben.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,581
İsim
uwu

Sim kilitliler aktif edildiği için 2. El sayılıyor yakınımda var 21k gibi veriyor fiyatı çok iyi ama işte simlock nasıl oluyor samsunglarda onu bilmiyorum

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ali taha
Bu telefonları getiren abinin söylediğini söyleyeyim hocam: S25'lerle birlikte S24'ün de serverini açarlar. S25'lerinki şuanki S24 fiyatlarında olur, S24'lerinki de 4000-5000TL'lere kadar düşer dedi. Senelerdir telefon satan ve kayıt da yaptıran bir adam bunu diyen. Umarım dediği tutar
Bu telefonları getiren abinin söylediğini söyleyeyim hocam: S25'lerle birlikte S24'ün de serverini açarlar. S25'lerinki şuanki S24 fiyatlarında olur, S24'lerinki de 4000-5000TL'lere kadar düşer dedi. Senelerdir telefon satan ve kayıt da yaptıran bir adam bunu diyen. Umarım dediği tutar
1000$ dolar hazırda bekletiyorum s25ultra düşünce yd alicam sorum şu ileride s25u için server kayıdı açılır mı acaba

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Ferhat Bilgi
Merhaba herkese, ben de çoğu kişi gibi S25 serisinin çıkmasını bekliyordum fakat fiyatları görünce tüm düşüncelerim değişti. Unpacked yayınında anlatılanlar çok iyi olsa da sizce "kamera kalitesi, batarya performansı ve uzun vadeli kullanım" düşünen birisi S25 almalı mı? Bazı yerlerde fiyatlarının 1 2 ay sonra yaklaşık 10 bin TL'ye yakın düştüğünü duydum. Sizce bu düşüşü bekleyip yazdığım kriterler de göz önünde bulundurularak S25 alınır mı yoksa şimdi bütçemi zorlamadan S24 FE alıp keyfime mi bakayım? Düşünceleriniz neler? Şimdiden teşekkürler.
Ben 20 fe kullanıyorum yükseltecek olursam şuanki piyasada 24fe alırdım daha üstü ne bileyim bana fazla geliyor bir telefona o kadar para baymak garip tamamen şahsi fikrim

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ege Beker
Ben 20 fe kullanıyorum yükseltecek olursam şuanki piyasada 24fe alırdım daha üstü ne bileyim bana fazla geliyor bir telefona o kadar para baymak garip tamamen şahsi fikrim
Bence de valla ne yalan söyleyeyim. Şuan için 24 fe alınabilecek en mantıklısı gibi. Sadece 8 gb ram gelecek için ne kadar sağlam olur ondan emin değilim fakat büyük bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Kim bilir belki ilerde güzel alınabilir bir model çıkarırlar değiştirilir telefon. Bir tık sürpriz oluyor. Ama şu anda 24 FE mantıklı gibi.

Reindi

80+ Silver
Hocam o fiyata ya 13 alınır ya da 14 ben de o fiyatı verip 60hz ekran kullanmak istemiyorum. Iphone seçeneğini en baştan eledim. S23 e de baktım sıfır olarak 24 ile aynı fiyatta, sd işlemci ne kadar farkeder bilmiyorum detaylı olarak performans testlerini. Bataryası nasıl gidiyor peki 1 günü çıkarıyor mu rahatça 23?
ilk 1-2 hafta su gibi gidiyor ama hareketlerine alıştıkça stabile oluyor şuan mesela dün gece sarj ettim 100 dü sabah aldım işe gittim geldim arada instaya falan bakma gibi şeyler telefon görüşmeleri vs derken 30 şuan şarjım mesela
45 e çıkan 15 daha koysun 16 alsın yani o kadar para verirsem ip 16 alırım ben 60 hz olursa olsun onu satmak istesem 55 e çok rahat okutursun samsungda öyle bişi yok alırsan kullancan 5 sene

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ege Beker
ilk 1-2 hafta su gibi gidiyor ama hareketlerine alıştıkça stabile oluyor şuan mesela dün gece sarj ettim 100 dü sabah aldım işe gittim geldim arada instaya falan bakma gibi şeyler telefon görüşmeleri vs derken 30 şuan şarjım mesela
45 e çıkan 15 daha koysun 16 alsın yani o kadar para verirsem ip 16 alırım ben 60 hz olursa olsun onu satmak istesem 55 e çok rahat okutursun samsungda öyle bişi yok alırsan kullancan 5 sene
Yani iphoneun avantajı da o cidden. Tahmin ettiğim kadar da kötü değilmis 23 ün bataryası bu sonradan stabilize olma işi hoşuma gitti

Top Bottom