MerchantJueL
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 252
- Konu Sahibi Konu Sahibi
YD 16pro max aldım kullandım sattım benlik tel değil.
Hocam kamu çalışanından kasıt illaha memur mu yoksa kamuda çalışması yeterli mi?kamu çalışanı tanıdığınız varsa samsung sitesinde %15 indirim oluyor. birde üstüne 8000 liralık takas desteğiyle s25 ultra 256 lık olan 64 e felan denk geliyor takas ettiğiniz telefon parasını düşmeden
kamu maili olması yeterli. mesela bizde güvenlik arkadaş mailiyle denedi oldu.Hocam kamu çalışanından kasıt illaha memur mu yoksa kamu da çalışması yeterli mi?
Bu eğitim programında da %10 + %5 iyzico + 10.000 e yakın takas desteği eski cihaz falan. Hepsi aynı anda uygulanır mı var mı bilginiz?kamu maili olması yeterli. mesela bizde güvenlik arkadaş mailiyle denedi oldu.
Kayıt yapacak mısın? Ya da en ucuzu nasıl oluyordu hatırlayan var mı?Yd s24 ultra aldım 29 a mis gibi cihaz
niye ki sen seversin vergi vermeyi akpyi aslındaKDV beni benden aldı katma değer vergisi değilde kaktıralım direkt versinler gibi
Hocam server kayıt ne oluyorKayıt yaptım geçen sene aldım server kayıt yapmıştım 7 bine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Server şu an kapalı olabilir
Eski telefonumun imeisini burdaymış gibi gösteriyor.eski telefonumu iptalnettim tamamen imeisi bunda kullanılıyorHocam server kayıt ne oluyor