Neler Yeni

🔥İndirim S25 ULTRA 512GB 83.499₺

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Zaten toplum söylüyor?

Ve evet dediklerinizin çoğunda haklısınız. Google uygulamaları vs daha iyi daha stabil. Bu tamamen androidin başarısızlığı. Google fotolar bile daha stabildi

Fakat toplumumuz hava atmakta top 1 olduğu için apple tercih ediyor.

Hem otel sahibi hem galeri sahibi olan arkadaşım s24u ipad pro m4 kullanıyor amaçı hava atmak olan biri değil daha geçen sene değişti ve kullandığı telefonda huwaei mate 20 falandı.

Dedim neden samsung aldın?

Telefonda samsung olsun ipadde ise AAA oyunlar oynarım dedi ki aşırı mantıklı geldi bana.

Hem apple arcade uygulamalarını hemde samsungda emulatör oyunlarının oynuyor ve seyahatlerde daha rahat oluyor.

Böyle olan bir kaç arkadaşım daha var. Ama zengin olan coğu arkadaşım zaten iphoje kullanıyor amaç hava atmak oluyor geneldede
Toplumun söylemesi de hatalı değil fiat'la gezen birinin maddi durumunun mercedes'le gezen biriyle aynı maddi durumda olmasını bekleyemezsin aralarındaki fark mercedesin daha pahalı satılması daha fazla para veren birisinin daha zengin hissedilmesi normal son model bir android telefonu 15kya da alabiliyorsun 60kya da ancak apple'ın en güncel telefonları minimum 60kdan başladığı için daha zengin algısı oluşması da normal. Kendi ihtiyaçlarına göre Android alan ya da Apple alan insanlara saygım sonsuz en iyi telefon işini en ucuza gören telefondur neticede. Android'in en büyük sorunlarından birisi 2. elde hiç rağbet görmemesi. Apple alan birisi 1 sene cihazını temiz kullandıktan sonra 10-20k gibi ücretlerle daha yeni bir modele geçebilirken Samsung kullanıcısının bunu yapmasına imkan yok. İnsanlar halen 2. el Ip 13 vesaire alırken s22 ultra tarzı cihazların yüzüne bakmıyorlar. Bu durum çok tezat dursa bile telefonunu birkaç nesilde bir güncelleyecek güncellik seven kullanıcılar için Apple'ı daha f/p bir cihaz haline getiriyor

zyraxone

80+
Toplumun söylemesi de hatalı değil fiat'la gezen birinin maddi durumunun mercedes'le gezen biriyle aynı maddi durumda olmasını bekleyemezsin aralarındaki fark mercedesin daha pahalı satılması daha fazla para veren birisinin daha zengin hissedilmesi normal son model bir android telefonu 15kya da alabiliyorsun 60kya da ancak apple'ın en güncel telefonları minimum 60kdan başladığı için daha zengin algısı oluşması da normal. Kendi ihtiyaçlarına göre Android alan ya da Apple alan insanlara saygım sonsuz en iyi telefon işini en ucuza gören telefondur neticede. Android'in en büyük sorunlarından birisi 2. elde hiç rağbet görmemesi. Apple alan birisi 1 sene cihazını temiz kullandıktan sonra 10-20k gibi ücretlerle daha yeni bir modele geçebilirken Samsung kullanıcısının bunu yapmasına imkan yok. İnsanlar halen 2. el Ip 13 vesaire alırken s22 ultra tarzı cihazların yüzüne bakmıyorlar. Bu durum çok tezat dursa bile telefonunu birkaç nesilde bir güncelleyecek güncellik seven kullanıcılar için Apple'ı daha f/p bir cihaz haline
Aynen öyle.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

PNSHER

80+ Bronze
O kadar gelişmiyor ki bana s23 ile s24 ü versen hangisi hangisi desen sana diyeceğim bir cevabım yok. Tasarımını bari değiş her sene aynı kasa
Tasarım işi biraz göreceli ama bence bir tasarım tuttuysa değiştirmemek daha iyi.
Zaten s23u ve s24u kullananın geçmesi şart değil
Aynen S22 ve öncesi kullanıcılar haricinde geçmek hiç mantıklı değil.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,273
İsim
Sinan Aba
Daha çok yeni tasarıma geçiyoruz telefonu olmuş. (tasarımı beğendim)
Ai dışında telefonda çokta yeni bir şey yok
hızlı şarj ekleselerdi yada ekranı filan değiştirselerdi
en azından işlemci değiştirmişler ki çok güçlü bir işlemci ama düz 25 olanda da var.

Kaçak 35k civarı olursa elimdeki 23ultra'yı satıp alabilirim çünkü eski ultra serisine göre tasarım çok iyi bence

Bu arada asıl telefon s25 edge olacak gibi

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
Görkem çetinkaya
Görünenlerden bahsettim.Kendim s24 ultra kullanıyorum ona istinaden söyledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elime aldığımda ilk hissettiklerim bunlardı
SAcma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak okuma anlaman düzgünse yazdığımı tekrar oku :D Diyorum ki sana son kullanıcıya etki edecek bu paraya değecek bişey yok . Benim s24u da ben yumurta kızartmıyorum yani
Dostum bence sen duzgun arastir. Performans olaraj oyun oynayan birisi s24u da sabit 120 fps almiyor ki. Droplar vs oluyor sarj iyi fakat bu islemcide cok daha iyi. Sogutma olarak da basarili.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Kutlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Erdem
Bak okuma anlaman düzgünse yazdığımı tekrar oku :D Diyorum ki sana son kullanıcıya etki edecek bu paraya değecek bişey yok . Benim s24u da ben yumurta kızartmıyorum yani
Keşke bu eleştiri leri de iPhone Da yapsanız

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Furkan Enes Kaplan
S24 serisine sahip kişilerin s25 geçmek için tek sebebi sadece işlemci tarafı olur geri kalan kısım için geçmeye değecek çokta aman aman bir değişiklik yok.

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert kaan benek
Şu anda kötü telefon yok her telefonun iyi yönleri var

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Onur
Yaşım 20 babam bana liseye ilk geçtiğimde 14 yaşımda a30 marka telefon almıştı o telefonu ben 2 sene kullandım. Sonra anneme verdim o 3 sene kullandı şuan babamın telefonu bozulduğu için anneme yeni model aldı kendisi a30 u aldı. Yani bir telefonu neredeyse 3 kişi 6 sene kullandı. Hiçbirimiz de telefondan oyun falan oynamadık sadece WhatsApp YouTube Instagram falan yani. Zaten telefon dediğin şey bu 3 uygulamadan ibaret bide kamerası meraklısına gider ben pek resim çekmem. Bir telefonu 6 sene kullanmak fazla olabilir ama bakıyorum üst modellere "bu telefona şimdi 60k versem elmdeki cihazla yapamayacağım ne var" düşündüm ve cevap şu hiçbir şey. O kadar para veriyorum ama o son model telefon ile 6 senelik telefon arasında benim için bir fark yok. Düz kullanıcılar neden elindeki telefon bozulmadıkca her sene yenisini alıyor bunun cevabı sanırım gösteriş özellikle türkiyede

Çok güzel, örnek tüketici. Kullanıcıların büyük çoğunluğu basit şeyleri kullanıyor. Diğer uygulamaları kullanan sayısı yüzde 10 bile çıkmaz. Umarım küresel çapta insanlar akıllanır.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,909