Garipbirfizikci
80+ Bronze
Kız hesabı ödemek için baskı kurarsa bir daha sizinle görüşmeyecek demektir, alın bu bilgiyi naparsanız yapın
Alakası yok. Çağıran öder. İlk buluşmada ödettiğim oldu.Kız hesabı ödemek için baskı kurarsa bir daha sizinle görüşmeyecek demektir, alın bu bilgiyi naparsanız yapın
O kurallar geride kaldı, bi insan işi çıksa yazar, gelmekten vazgeçerse de söyler, ghostlamak nedir yani normali senin dediğin gibi ama bu kuşak çok umursamıyor sınırları kurallarıAlakası yok. Çağıran öder. İlk buluşmada ödettiğim oldu.
Ne diyor biliyor musun.O kurallar geride kaldı, bi insan işi çıksa yazar, gelmekten vazgeçerse de söyler, ghostlamak nedir yani normali senin dediğin gibi ama bu kuşak çok umursamıyor sınırları kuralları
Vereceğin cevap insan 30 dakika bekler geldim diyecektin, daha uzatırsa tamam diyip geçmeliydinNe diyor biliyor musun.
Ben geldim seni bulamadım asıl sen beni ektin diyor azerbaycanlı oldugu için hat kullanmıyormuş burda ve instagramı da yokmuş falan ulan insan kafedeyim diye mesaj atar yada evden çıkıyorum der normakde 5 te okuldan çıkıyorum demişti 6 30 gibi evden çıkarım. Dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kızlar soruyor ama kız bana çok yakın konuşuyordu saniyesindr cevap veriyordu yazdıklarımahangi uygulama la bu
kanka yapma gözünü seveyim konuştuğun kişi kız bile olmayabilirKızlar soruyor ama kız bana çok yakın konuşuyordu saniyesindr cevap veriyordu yazdıklarıma
teeee dumanla mı iletişim kurucaksınız daha hocamKızlar soruyor ama kız bana çok yakın konuşuyordu saniyesindr cevap veriyordu yazdıklarıma
Zinaya yaklaşmayın! Çünkü o hayâsızlıktır, çok kötü bir yoldur. İsa suresi 32. Ayet.Sosyal medyada ilk kez bir kızla buluşuyoruz.
Evet bende çekiniyorum arkadaşız gerçii ama olsun hiç utanmıyormuş gibi yapıyorum be ayırdığım bütçe 2500 kafede oturup bişeyler yer içeriz o kadar
kız erkek çıkınca gelen pişmanlık hissiKızlar soruyor ama kız bana çok yakın konuşuyordu saniyesindr cevap veriyordu yazdıklarıma
abi şakaaaaaaaaaaaaaa mısınnnnnnnnnnnnn yaş kacccccccccccccccccccc ahahhaajksfhsd<sjdasjhaskjd bu nasıl bır loserlık ? whatapp ınstasız jsadkfjashasjd ulan cuma cuma bu nasıll bır yoklukkk abıııııııııı kızlarsoruyor dıye yazmıs bıde sdajkflhn<kaşjenkajf sayfalarca ınsanlar bunun ıcın mı tavsıye verdı hajk<sbdglbsdlkşjzfişlkjdbfvnkl deliricemm jklndkjs<gdKızlar soruyor ama kız bana çok yakın konuşuyordu saniyesindr cevap veriyordu yazdıklarıma
Ben de 20li yaşlarda orda takılmıştım, içmimarlık okuyan bi kızla konuşmuştum görüşmüyorsak s***git demiştim haftaya finallerim var fizikten kalmazsam görüşürüz demişti o an aydınlandım engelledim, umarım sen de bu musibetten bir aydınlanma yaşarsın...Kızlar soruyor ama kız bana çok yakın konuşuyordu saniyesindr cevap veriyordu yazdıklarıma