Neler Yeni

Saçı 3 e vurmak kalınlaştırırmı

KlausM

80+ Silver
Saçı kalınlaştırmaz ben sürekli 3 e vuruyorum kafamı ve hala ince

alikcklkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Durmuş Ali
Hocam saç yapımız çok benziyor. Benim saçım da ince telli, hiç şekil almaz kendi haline bırakıyorum ve seyrek. Ben de acaba işe yarar mı diye merak edip 2'şer hafta arayla toplam 3 kere kazıdım saçımı, hiç yararı olmadı ama gerçekten rahatlıyor insan. Uzun saçın benim için çok yorucu olduğunu anladım : )
düz olduğu için gözüme geliyor ondan rahatlamak içinde 3e vurucam zaten

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Araştırın bende yapmayı planlıyorum. Doğum kontrol hapları kozmetik sanayisinde bile kullanılıyormuş. İçindeki öztrojen den dolayı saçları hızlı uzattığı biliniyor.
Östrojen cinsel gelişim aşamasında ana rolü üstlenen hormonlardan biridir. Esas görevi, meme gelişimi, pubik ve koltuk altı kıllanması, adet döngüsünün düzenlenmesi ve üreme fonksiyonunun gelişmesine yardımcı olmaktır. Kadınlık hormonudur. Daha östrojenin ne olduğunu bile bilmiyorken bir hormonu kafanıza sürüp saç uzatma hayaliniz bir hayli cahilce ve komik. Sakın böyle komik bir girişimde bulunmayın. Ayrıca uzun saç kesildikten sonra kimi zaman gözle görülür kimi zaman da fark edilmeyecek seviyede daha istikrarlı uzar. Genetiğinize göre farklılık gösterir. Saçınızın sağlıklı uzamasını istiyorsanız keto şampuanlar kullanabilir ve sirkeyle durulayabilirsiniz.

Yasir

80+
Östrojen cinsel gelişim aşamasında ana rolü üstlenen hormonlardan biridir. Esas görevi, meme gelişimi, pubik ve koltuk altı kıllanması, adet döngüsünün düzenlenmesi ve üreme fonksiyonunun gelişmesine yardımcı olmaktır. Kadınlık hormonudur. Daha östrojenin ne olduğunu bile bilmiyorken bir hormonu kafanıza sürüp saç uzatma hayaliniz bir hayli cahilce ve komik. Sakın böyle komik bir girişimde bulunmayın. Ayrıca uzun saç kesildikten sonra kimi zaman gözle görülür kimi zaman da fark edilmeyecek seviyede daha istikrarlı uzar. Genetiğinize göre farklılık gösterir. Saçınızın sağlıklı uzamasını istiyorsanız keto şampuanlar kullanabilir ve sirkeyle durulayabilirsiniz.
Sonunda bilen biri konuştu.Arkadaşa kesinlikle katılıyorum.Ayrıyetten sarımsakta saçlara çok faydalıdır.Genelde saç çıkmayan bölgeye sürerler ve bazen işe yarar.Ek olarak zeytinyağı(biliyorum çok pahalı) da saçlara iyi gelir.

leo45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe aydın
insanlar arasında saç hakkında en büyük yanılgılardan biriside budur hocam. 3 numara saç kesimi yaptırmak saçı gürleştirmez.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kalınlaştırmaz

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
saçım çok çok ince direk gözüme geliyor şekil zaten hiç almıyor 3 vurucam faydası olurmu ?
Saçın inceyse kurtaramazsın. Kestirmek falan hikaye benim saçlar da ince ve ipek gibi rahatsız edici şekil almıyor sprey tutmuyor biliyorum ama biraz daha uzatıp arkaya atmaktan başka seçenek yok

Top Bottom