Ben 27 yaşındayım saçımın önünde beyazlar var pigment eksikliği varmış sen bir dermatoloji gityanlardan saçım seyrelmeye başladı durdurmanın bir yolu var mı baba tarafının hepsi kel önüne geçebilirmiyim
tamamdır teşekkürlerBen 27 yaşındayım saçımın önünde beyazlar var pigment eksikliği varmış sen bir dermatoloji git
masturbasyonla ne alakası var hocam bilimsel açıklaması var mı internette?mastürbasyonu bırak
doktor görüşüyle dermaroller kullan
uykuna dikkat et
aram yok zaten o konularlaDökülecekse dökülüyor yapacak bir şey yok
Testesteron artışı yağlı egzema gibi rahatsızlıklara çevirebiliyor mezoterapi ve prp tedavisi olmadan saç minesi zayıflıyor teller incelip kırılganlaşıyor geçen ay cildiye doktorum söylemişti bende yağlı egzema batağına düştüm ama kreatin yüksekliği sonucumasturbasyonla ne alakası var hocam bilimsel açıklaması var mı internette?
Egzemam var benimde dökülme yaşıyorum. Var mı doktorun önerdiği bir şey hocam ?Testesteron artışı yağlı egzema gibi rahatsızlıklara çevirebiliyor mezoterapi ve prp tedavisi olmadan saç minesi zayıflıyor teller incelip kırılganlaşıyor geçen ay cildiye doktorum söylemişti bende yağlı egzema batağına düştüm ama kreatin yüksekliği sonucu
Hocam şu konuda uzun bir yazım vardı tüm yaşadıklarımı aktardımEgzemam var benimde dökülme yaşıyorum. Var mı doktorun önerdiği bir şey hocam ?
Hocam doktorla görüşmeye gerek var mı? İnternette gördüğüm kadarıyla herkes memnun bu alettenmastürbasyonu bırak
doktor görüşüyle dermaroller kullan
uykuna dikkat et
hocam ben şahsen doktora gidip dermaroller nasıl temizlenmeli ve yaptıktan sonra ne sürmeliyim diye sormak için doktorla görüşmeye gideceğim. Dermaroller dan sonra bazıları nemlendirici gibi bir şey sürüyor diğeri yağ falan. Doktora gitmekte bence fayda var.Hocam doktorla görüşmeye gerek var mı? İnternette gördüğüm kadarıyla herkes memnun bu aletten