Neler Yeni

Sadece tavuk pilav ile kas yapılır mı ?

Kerem gök

80+ Silver
hocam az önce dediniz ya kardeşim protein tozu kullanmadan güzel bir vücut yaptı diye o hep mi böyle devam etti yoksa tavuk pilayın yanın da ne bilim muz yulaf ya da farklı bir şeyler kullandı mı ?
tavuk pilav yediğini görmedim şuana kadar kanka normal insanlar ne yiyiorsa onu yiyiyor yani 🤣 sen düzgün protein alırsan kas yaparsın zaten. sihirli dokunuş tavukta değil merak etme

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
tavuk pilav yediğini görmedim şuana kadar kanka normal insanlar ne yiyiorsa onu yiyiyor yani 🤣 sen düzgün protein alırsan kas yaparsın zaten. sihirli dokunuş tavukta değil merak etme
Anladım hocam teşekkürler

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
hocam az önce dediniz ya kardeşim protein tozu kullanmadan güzel bir vücut yaptı diye o hep mi böyle devam etti yoksa tavuk pilayın yanın da ne bilim muz yulaf ya da farklı bir şeyler kullandı mı ?
Muz yulaf gibi dediğin karışımlar protein tozu eklenmediği sürece daha çok karbonhidrat, lif ve yüksek kalori içeren karışımlardır. Protein tozu vesayre eklemediğin sürece 100gr'da 11-17gr protein olan yulaf ile çok bir şey yapamazsın.

Günde 3-4 yumurta + 400gr tavuk + 500gr falan pirinç yiyebilirim dersen evet günlük protein ve karbonhidrat ihtiyacını karşılarsın, kısacası gelişebilirsin.

mercimeği pek önermiyorlar hocam sebebi nedir bilmiyorum
Sebebi et ürünlerindeki kadar kaliteli bir protein olmaması.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Spora giden birisi sadece tavuk pilav yerse kas yapabilir mi ? Yoksa illa protein tozu şart mı ?
Hocam bütçenizi çok zorlamayacaksa ve buna dayanabilecekseniz yapın derim ben bütün ev yemeklerini yiyorum (malum yaşadığımız yer sağolsun protein bizim için lüks olucak bu gidişle hatta benim gibi öğrenciler için lüks şuanda )

Düzenli uyku beslenme palavralarını geçelim, realist olalım, kas yapmak istiyorsan, ben sporcuyum diyecek kadar fizik yapmak istiyorsan iğne steroid kullanman lazım, protein tozu cart curt seni max kilo aldırır ''Yağlı''.. Sağlıkçı ve sporcu kimliğimle yazıyorum, spor emektir gerçeği yalan yalan!!! İnsan fizyolojisi ve biyolojisi hormonları genleri belli bir düzeyin üstüne asla çıkamaz, en fazla zayıf ufak şekilli bir fiziğe sahip olursun, bu düzeyin dışına çıkmak lazım onun için de ,iğne... For EXAMPLE: yediğinizi kaslara taşıyamıyorsunuz, karb-proteinleri hep vücuttan idrar-dışkı yoluyla atıyorsunuz, vücuda dışarıdan taşıyıcı lazım, daha nasıl anlatayım, bu işin kitabını yazdım a...... İnsülin, gh, pctler klomen pregnyl, proviron, arimidex, fostimon daha çok sayarım

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Protein tozu kolaya kaçmak gibi düşün
Bu yorum kişiden kişiye değişir ancak normal proteini alabiliyor üstüne bunu alıyorsa ben bi sıkıntı görmüyorum şahsen ancak normal protein yemeyip protein tozu alıp protein tozu olmadan olmaz diyen (1-2 türeme gördüm böyle) kişiden pek bi hayır beklemem şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzenli uyku beslenme palavralarını geçelim, realist olalım, kas yapmak istiyorsan, ben sporcuyum diyecek kadar fizik yapmak istiyorsan iğne steroid kullanman lazım, protein tozu cart curt seni max kilo aldırır ''Yağlı''.. Sağlıkçı ve sporcu kimliğimle yazıyorum, spor emektir gerçeği yalan yalan!!!
Hocam düzenli uyku kas onarımına işe yarıyor onun harici zaten etkisi yok ki Steroidle çok hızlı yapar ama çabukta söner natural şekilde düzen haline getirip 4-5 sene yapsa bile gayet güzel gözüken bi fiziğe ulaşır ve sporcu diyebilir ama tabii ki podyuma çıkanlar kadar güzel olmaz bunu zaten herkes biliyor

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Düzenli uyku beslenme palavralarını geçelim, realist olalım, kas yapmak istiyorsan, ben sporcuyum diyecek kadar fizik yapmak istiyorsan iğne steroid kullanman lazım, protein tozu cart curt seni max kilo aldırır ''Yağlı''.. Sağlıkçı ve sporcu kimliğimle yazıyorum, spor emektir gerçeği yalan yalan!!! İnsan fizyolojisi ve biyolojisi hormonları genleri belli bir düzeyin üstüne asla çıkamaz, en fazla zayıf ufak şekilli bir fiziğe sahip olursun, bu düzeyin dışına çıkmak lazım onun için de ,iğne... For EXAMPLE: yediğinizi kaslara taşıyamıyorsunuz, karb-proteinleri hep vücuttan idrar-dışkı yoluyla atıyorsunuz, vücuda dışarıdan taşıyıcı lazım, daha nasıl anlatayım, bu işin kitabını yazdım a...... İnsülin, gh, pctler klomen pregnyl, proviron, arimidex, fostimon daha çok sayarım
Bende bu işin kitabını yazdım hocam adamın nasıl fizik istediğini bilmiyoruz ki büyük ihtimalle istediği fizik doğal sınırlar içerisinde bu şekil ilaçsız kas yapilmaz gibi konuşmalarla gençler bosyere ilaç kullanıp hiçbir verim alamadan yan etkilerle kürden çıkıyor

Whesper

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Whesper
iyi beslendiğiniz sürece asla protein tozuna ihtiyacınız yok.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Doğru düzgün yağ almazsanız kas yaparken beyin gelişmeyi bırakır üstüne de hortumdan yersiniz ileriki yaşlarda acayip fazla alay konusu olursunuz

Bende bu işin kitabını yazdım hocam adamın nasıl fizik istediğini bilmiyoruz ki büyük ihtimalle istediği fizik doğal sınırlar içerisinde bu şekil ilaçsız kas yapilmaz gibi konuşmalarla gençler bosyere ilaç kullanıp hiçbir verim alamadan yan etkilerle kürden çıkıyor
Çok çok çok iyi araştırmaları lazım hatta ben olsam sırtımı bir hocaya dayarım öyle çalışırım sadece

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Gerekli proteini sağladığın vakit protein tozuna ihtiyaç yoktur. Tavuk pilavın besin olarak iyi değerlere sahip ve biraz uygun olduğu için tercih ediliyor.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
195 boyum 140 kiloyum hiç spor yapmadım ama düz kaslıyım vücüd çok sert hiç yağlı bölgem yok :) çok sıkıyım öyle girintili çıkıntılı belirgin kaslarım yok ama karnıma bütün gücüyle arkadaşlarım yumruk attığında yumrukları geri sekecek kadarda sert anlamadım bu hale nasıl geldim 1 kere mekik çekmedim koşmadım yada antreman yapmadım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom