sadsadsadsada

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sorum belli sizce bir kurtuluşmu aptallıkmı?
Bazen çok fazla hayattan bıktığım zaman geçmişim ve geleceğim gözümün önünden geçiyor daha sonra derinlere dalıp düşünüyorum acaba kurtuluş mu yoksa aptallık mı ? Kendi açımdan kurtuluş olarak görüyorum.

Not : Ne yaparsan yap beynin seni hayatta tutmak için zorluyor bu yüzden olduğun gibi yaşamaya gayret göstermek en iyi seçenektir.

Son düzenleme:
İnancına göre değişir. Eğer teist değilsen doğduktan önce ne olduysa öldükten sonrada o olacak sana göre. Eğer Müslümansan büyük günah. Bakara suresi 286. Ayet: "Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden öte yük yüklemez." Eğer Müslümansan bunun farkında ol.

Şahsi fikrimi soracak olursanız, Hayat fırsatlarla dolu. İleride nelerle karşılaşacağınızı bilemezsiniz. İntihar bence yol değil.

İnancına göre değişir. Eğer teist değilsen doğduktan önce ne olduysa öldükten sonrada o olacak sana göre. Eğer Müslümansan büyük günah. Bakara suresi 286. Ayet: "Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden öte yük yüklemez." Eğer Müslümansan bunun farkında ol.

Şahsi fikrimi soracak olursanız, Hayat fırsatlarla dolu. İleride nelerle karşılaşacağınızı bilemezsiniz. İntihar bence yol değil.
yaşamaya dair bir şeyin olmayınca fırsat çıksa nolucak gibi düşünüyorum mk

yaşamaya dair bir şeyin olmayınca fırsat çıksa nolucak gibi düşünüyorum mk
İleride yaşamaya dair bir şeyin, idealin vs. illaki olur.

Sana şu an verecek tavsiyem yok. Birçok kişi de hayatından memnun değil zaten. Yaşamaya çalışıyoruz.

Allah kabul etsin banlayalım arkadaşı
2CC3272E-FE2F-4A60-9945-41AA59F5C531.jpeg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri