Neler Yeni

sadsadsadsada

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

rexeuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Mumbar
Uygun Olmayan Konu Başlığı
sorum belli sizce bir kurtuluşmu aptallıkmı?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
sorum belli sizce bir kurtuluşmu aptallıkmı?
Bazen çok fazla hayattan bıktığım zaman geçmişim ve geleceğim gözümün önünden geçiyor daha sonra derinlere dalıp düşünüyorum acaba kurtuluş mu yoksa aptallık mı ? Kendi açımdan kurtuluş olarak görüyorum.

Not : Ne yaparsan yap beynin seni hayatta tutmak için zorluyor bu yüzden olduğun gibi yaşamaya gayret göstermek en iyi seçenektir.

Son düzenleme:

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
İnancına göre değişir. Eğer teist değilsen doğduktan önce ne olduysa öldükten sonrada o olacak sana göre. Eğer Müslümansan büyük günah. Bakara suresi 286. Ayet: "Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden öte yük yüklemez." Eğer Müslümansan bunun farkında ol.

Şahsi fikrimi soracak olursanız, Hayat fırsatlarla dolu. İleride nelerle karşılaşacağınızı bilemezsiniz. İntihar bence yol değil.

rexeuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Mumbar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnancına göre değişir. Eğer teist değilsen doğduktan önce ne olduysa öldükten sonrada o olacak sana göre. Eğer Müslümansan büyük günah. Bakara suresi 286. Ayet: "Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden öte yük yüklemez." Eğer Müslümansan bunun farkında ol.

Şahsi fikrimi soracak olursanız, Hayat fırsatlarla dolu. İleride nelerle karşılaşacağınızı bilemezsiniz. İntihar bence yol değil.
yaşamaya dair bir şeyin olmayınca fırsat çıksa nolucak gibi düşünüyorum mk

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
yaşamaya dair bir şeyin olmayınca fırsat çıksa nolucak gibi düşünüyorum mk
İleride yaşamaya dair bir şeyin, idealin vs. illaki olur.

Sana şu an verecek tavsiyem yok. Birçok kişi de hayatından memnun değil zaten. Yaşamaya çalışıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Allah kabul etsin banlayalım arkadaşı
2CC3272E-FE2F-4A60-9945-41AA59F5C531.jpeg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom