ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
3300 lirayı bunlar gibi dag ayılarına yedirmek daha çok koyar
3300 lirayı bunlar gibi dag ayılarına yedirmek daha çok koyar
2 tarafı da dinlemek lazım hocam arkadaşa yalancı demem diğer tarafı da var olayın. Ki sıkıntı yok ise içine dert olmasın kulağınıza küpe olsun bir mal alıp veya satarken video felan alın da başınız ağrımasın.Hocam hep karşıda aradık da sorunu
Eminsiniz değil mu bu sistemi saglam bir şekilde sattığınıza?
Demekle bitmiyor işte. Bu tiplerin ne yapacagı belli olmaz. Darp eder gasp eder her şeyi yapar bu dingiller. O yuzden ilk baştan ağırlığını koyacaksın ki ayağını denk alsın. Utopya değil burası nelerini gördük. 10 lira için adam keseni gördükceza infaz okuyan birine göre para özgürlükle bir tutulamaz hocam ama bence arkadaş yardımcı olsun baktı olmuyor adam laftan anlamıyor iade almasın geri 2.el almayı kabul ediyorsan bunuda kabul edeceksin desin
Düz odun hocam adam. Gözünü korkutmak için yapar mı yapar. Bir de tanıdığı varsa saçmalar. Babana güvenmeyeceksin bu devirde. ne olur ne olmaz.kısacası arkadaşa tavsiyem adama yardımcı olmaya çalışın uzaktan eğer bir çözümü yoksa bu işin hocam pc 2.el 2.el alıyorsan bunlara katlanıyorsun diyeceksin bitti bir daha da muhattap olmaya da gerek yok
öyle bir durumda hapisde benim yanıma gelir kuzu kuzu yatar içerdeDemekle bitmiyor işte. Bu tiplerin ne yapacagı belli olmaz. Darp eder gasp eder her şeyi yapar bu dingiller. O yuzden ilk baştan ağırlığını koyacaksın ki ayağını denk alsın. Utopya değil burası nelerini gördük. 10 lira için adam keseni gördük
O iş öyle olmuyor işte :/öyle bir durumda hapisde benim yanıma gelir kuzu kuzu yatar içerde
Adamı vurduktan sonra hapis yatsa ne olacaköyle bir durumda hapisde benim yanıma gelir kuzu kuzu yatar içerde
Şahsen benim bu ülkenin adaletine guvenim hiç kalmadı hemde hiç. Daha evvelsi gün nelere tanik olduk. Denetimli serbestlik ile elini kolunu sallaya sallaya dolaşan tecavuzcüler var. Bu devirde kendi adaletini kendin saglayacaksın.öyle bir durumda hapisde benim yanıma gelir kuzu kuzu yatar içerde
haklısınız hocam valla başka ne diye bilirim ki elden bu gelir yaniAdamı vurduktan sonra hapis yatsa ne olacak![]()