bahtsizbedevi23
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 572

Saglamlisanstan windows 10 home oem key aldım gönderdikleri kod çalışmıyor. WhatsApptan yazdım geri dönmediler daha. Yeni kod gönderirler mi yoksa para yandı mı?

Hala kod almadan kullanan benSaglamlisanstan windows 10 home oem key aldım gönderdikleri kod çalışmıyor. WhatsApptan yazdım geri dönmediler daha. Yeni kod gönderirler mi yoksa para yandı mı?
Anakart değişmediğin sürece gitmez.Format atarsan bile otomatik aktifleşir sonsuza kadar kalır.Format atınca gidiyor mu bu kodlar bende almak istiyorumda
O anakart olayı yeni anakartlar için geçerli eski anakartlarda gider.Anakart değişmediğin sürece gitmez.Format atarsan bile otomatik aktifleşir sonsuza kadar kalır.
Etkinleştirdim sorun yokDurum dolandırıldın diye bağrıyor.
Verdiler mi knkEtkinleştirdim sorun yok
Evet etkinleştirdimVerdiler mi knk
Peki bu anakarta çakılı olduğu için bi zararı vs sıkıntısı oluyor mu?Anakart değişmediğin sürece gitmez.Format atarsan bile otomatik aktifleşir sonsuza kadar kalır.
Oem gitmezFormat atınca gidiyor mu bu kodlar bende almak istiyorumda
Hocam bilmiyorsunuz bari yazmayın wp dedtek hattı üzerinden ulaşıp yeni kod alabilir arkadaşDurum dolandırıldın diye bağrıyor.
Hayır sadece anakart değiştirince kullanamazsınızPeki bu anakarta çakılı olduğu için bi zararı vs sıkıntısı oluyor mu?