Neler Yeni

Sağlıklı kilo vermek

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu forumda takıldığımız sürece kilo vermek çok zor. Her gün yemeksepeti kuponu düşüyor burger bıktı sipariş getirmekten :D

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
97 kiloluk bi adam vücut ağırlığının haftada %!-1.5 kadarını verir sağlıklı olan da budur
aşağısı da sağlıklıdır tabi ama süreci yavaşlatır kas oranı daha az olur ama kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir
Bana göre dememin sebebi her insan vücudunun farklı olması. Ben kendi vücudumda aldığım tepkilere ve okuduğum makalelere göre yorum yaptım. Herkesin deneyip bulması gereken bir durum. % olaylarının tam olarak doğru sonuçlar verdiğini düşünmüyorum.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Bu forumda takıldığımız sürece kilo vermek çok zor. Her gün yemeksepeti kuponu düşüyor burger bıktı sipariş getirmekten :D
o nasıl oluyor :D arada lazım burger
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana göre dememin sebebi her insan vücudunun farklı olması. Ben kendi vücudumda aldığım tepkilere ve okuduğum makalelere göre yorum yaptım. Herkesin deneyip bulması gereken bir durum. % olaylarının tam olarak doğru sonuçlar verdiğini düşünmüyorum.
tam olarak doğru sonuç veren bi yöntem yok zaten yağ oranı kısmında
doğruya en yakın bildiğim kadarıyla mezura ile vücut ölçüleri alınarak bulunan

SadeceSeyf

80+ Gold

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
En az 2 yıldır Fast food tarzı beslenmesim, canım da çekmiyor gerçi,onun yerine balığı tercih ederim.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Sağlıklı kilo vermenin en önemli noktalarından birisi: Protein ağırlıklı beslenmektir dostum.

SadeceSeyf

80+ Gold
En az 2 yıldır Fast food tarzı beslenmesim, canım da çekmiyor gerçi,onun yerine balığı tercih ederim.
Balık genel olarak güzel ama kanser oranını yükseltiyormuş. Hele ki deri kanserini ayrı bir seviyeye çıkartıyormuş. Ben 1 senedir rahat yemiyordum. Bu ara çok boşladım kendimi boşlamışken tam boşlıyım dedim paso yiyorum

Hatta düşünün bunları yazarken bile kendimi sevmiyorum fotoğrafi atıyorum dbnsn
IMG_20220618_201452.jpg

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
Balık genel olarak güzel ama kanser oranını yükseltiyormuş. Hele ki deri kanserini ayrı bir seviyeye çıkartıyormuş. Ben 1 senedir rahat yemiyordum. Bu ara çok boşladım kendimi boşlamışken tam boşlıyım dedim paso yiyorum
Hayatımdan şeker, ekmek, tuz, un mamüllerini,abur cubur vs sini çıkartalı en az 7 yıl oldu galiba daha fazla da olabilir. Markete girdiğimde içecek olarak tek süt vs alıyorum whey süt vardı ondan alıp denemiştim iyiydi bence, tabii kim 20-30 gram proteine 15₺ verir bilemedim.

Hatta düşünün bunları yazarken bile kendimi sevmiyorum fotoğrafi atıyorum dbnsnAlıntıyı görüntüle
Yani kişiye göre değişir, bu tarz besinleri yemeyi seviyorsanız vs yiyin kendi hayatınız sonuçta,canım istemedi şuan,hala balıktayım ton balıklı salata çekti canım.

SadeceSeyf

80+ Gold
Hayatımdan şeker, ekmek, tuz, un mamüllerini,abur cubur vs sini çıkartalı en az 7 yıl oldu galiba daha fazla da olabilir. Markete girdiğimde içecek olarak tek süt vs alıyorum whey süt vardı ondan alıp denemiştim iyiydi bence, tabii kim 20-30 gram proteine 15₺ verir bilemedim.

Yani kişiye göre değişir, bu tarz besinleri yemeyi seviyorsanız vs yiyin kendi hayatınız sonuçta,canım istemedi şuan,hala balıktayım ton balıklı salata çekti canım.
Afiyet olsun efenim tabi ki öyle ama arada kendimizi de şimartacağız kötü hissedeceğiz ki kendimize daha çok gelelim. Bugün geceye doğru göbeğime bakıp kendimden iğrenirim asdads

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
Afiyet olsun efenim tabi ki öyle ama arada kendimizi de şimartacağız kötü hissedeceğiz ki kendimize daha çok gelelim. Bugün geceye doğru göbeğime bakıp kendimden iğrenirim asdads
Sizede afiyet olsun hocam, nabzım şuan dinlenik otururken 55-60 atıyor.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ertuğrul
Günlük 1500-2500 kalori arası alıyorum ve günlük 4500-5000 kalori yakıyorum.(kardiyo vs) Amacım kilo vermek ve bu tarz şekilde sağlıklı bir şekilde kilo verilebilir mi? 20 Kilo verdiğimden dolayı gün içerisinde eskisine göre daha aktif ve enerjiğim.
1500 az değil mi hocam tabi vucuda göre değişir lakin belki de ben siskoyumdur

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
1500 az değil mi hocam tabi vucuda göre değişir lakin belki de ben siskoyumdur
Ben doyuyorum açıkcası,tabi az ama bilemedim şimdi, 120 kiloyken spora başlamadan önce daha doğrusu o kiloya ulaşmadan önce günlük 3000-4000 kalori den fazla aldığımı tahmin ediyorum. O kadar sağlıksız beslenmeden sonra spora başladığımda da günlük 2000 kaloriye yakın besleniyordum. Kilo vermeye çalışmamda ki amaç zaten eskisi gibi basketbol oynayabilmek yoksa estetik olarak, fizik olarak, yada birilerini etkilemek için istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,017
Üyeler
161,377
Son üye
iceberg987
Top Bottom