Neler Yeni

Sahibinden Aero Bilgisayar Bozuk Ram Satışı

dithyramb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Memo Demir
Merhabalar,

Sahibinden üzerinden görüp Aero Bilgisayar'ın Esenyurt dükkanından Faturalı ve garantili olduğunu iddia ettiği Corsair Vengeance 2x16 5200mhz ddr5 ram aldım. Ramlerin ikisi de bozuk çıktı bozuk çıktığı gibi hiç dikkat etmemiştim ramlerin boyutları ve renkleri birbirinden farklı. Şimdi arıyorum AERO BİLGİSAYAR a ulaşamıyorum telefonu açıyor dönüş yapıcam müsait değilim diyip kapatıyor. Forumda zaten bayağı bir konu açılmış kendisiyle ilgili ben rami aldıktan sonra fark ettim daha bir kaç ürün daha alacaktım almadan önce forumdaki yazılanları okumuştum. Benim de başıma geldi allahtan biraz ucuz kurtulmuş oldum. Umarım ulaşırım ve iade edebilirim.

Bir de iade almam dediği takdirde hukuksal ne yapabilirim?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Selim
Merhabalar,

Sahibinden üzerinden görüp Aero Bilgisayar'ın Esenyurt dükkanından Faturalı ve garantili olduğunu iddia ettiği Corsair Vengeance 2x16 5200mhz ddr5 ram aldım. Ramlerin ikisi de bozuk çıktı bozuk çıktığı gibi hiç dikkat etmemiştim ramlerin boyutları ve renkleri birbirinden farklı. Şimdi arıyorum AERO BİLGİSAYAR a ulaşamıyorum telefonu açıyor dönüş yapıcam müsait değilim diyip kapatıyor. Forumda zaten bayağı bir konu açılmış kendisiyle ilgili ben rami aldıktan sonra fark ettim daha bir kaç ürün daha alacaktım almadan önce forumdaki yazılanları okumuştum. Benim de başıma geldi allahtan biraz ucuz kurtulmuş oldum. Umarım ulaşırım ve iade edebilirim.

Bir de iade almam dediği takdirde hukuksal ne yapabilirim?
Hukuksal bir işlem yapamazsın sahibinden param güvende madurlarina bile yardım etmiyor sadece mahkemeye gidebilirsiniz diyip konuyu kapatıyor ayrıca aklınızda bulunsun bilgisayarcıdan bir şey alınmaz dükkan vergi cart curt sevgilisinin hediyesi çocuğunun bisiklet parası her şeyi üstüne ekler size kazık fiyat çıkartır garantili dediği şeyde bir makinadan çıkartılan kağıt parçası bir işlevi yok size ders olmuş sahibinden bu tarz işletlemelerden ürün almayın mahkeme mahkeme uğraşırsıniz.

Top Bottom