Talha_x23
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Çok akıllı bu insanlar ya, valla böyle insanların parasını çalarak zengin olacaklarını sanıyorlar, onu varya şöyle karşımda görsem güzel bir stres atarım tabi mağdur olan arkadaşla birlikte.sahibinden de gtx 1080ti gaming x modeli 3500tl ilan gördüm ve hemen sahibine yazdım hala satılık mı adam satılık dedi ve get açabilip açmayacağını sordum açamam dedi askere gidicem acil para lazım dedi bana telefonunu verdi biraz wp üzerinden mesajlaştık daha sonrasında adam beni aramak istedi ara dedim baya detaylı konuştuk güvence olarak kargo firmasını gidince ürünü kargoya verdiğine dair video ulaştırdı bende tamam kargoya veriyorsan parayı atıyorum dedim ve böyle de anlaşmıştım ben parayı attıktan sonra adam kontrol ediyorum dedi ve adamdan ses kesildi mesajlarıma ve aramalarıma cevap vermemeye başladı ve bende şüphelendim kargo firmasını aradım bana ait kargo olup olmadığını sorguladım ve adıma kargo olmadığını öğrendim çünkü ne bir gönderi kodu verdi ne de bir yurtiçi kargodan mesaj geldi adınıza kargo var diye daha sonrasında adamın numarasının kime ait olduğunu sorgulatmak istedim ve gizlenmiş kişi olduğunu öğredim daha sonra doğru polise gittim olayı izah ettim gerekli bilgileri alıp dosya oluşturdular daha sonrasında birde sahibindeni aradım üst makamlara aktaracaklarını ve beni tekrar arayacaklarını belirttiler şuanda beklemedeyim aynı zamanda bankalarıda aradım bu konu hakkında
kısacası siz siz olun ucuz diye hiçbir zaman ucuza koşmayın her zaman elden almaya çalışın bilmediğiniz kişilerin ilanlarını da başkalarına önermeyin daha ucuzu var diye önerdiğiniz kişi belkide dolandırıcı aynı benim karşılaştığım gibi insanlara lütfen şu forumda bunu al daha ucuz gibi güvenilir olmayan yerleden link atmayı burakın saygılar
daha güvenilir bir sahibinden.com istediğimide belirtmek isterim herkes kafasına göre çok rahat kayıt olup ilan açabiliyor bu kadar basit olmamalı her şey sonuçta ortada ticaret dönüyor
yukarıdaki bilgiler 25/01/2021 tarihinde yazılmıştır
şimdi ki bilgiler 26/01/2021 tarihinde yazılmıştır
siber suçlara gittim bugün ve emniyete evrak oluşturmuşsanız biz bir şey yapamayız dediler 2 yerden evrak oluşturamayız dediler
şansımı birde savcılığa gitmek ile deniyeceğim perşembe günü inşallah oradan olumlu bir yanıt alırım
insanların iyi niyetlerini kullanan böyle vicdansızların Allah bin belasını versin
bu yazacağım bilgiler 29/01/2021 tarihinde yazılmıştır
dün yani perşembe günü ayın 28 inde savcılığa gittim savcılık emniyette dosya oluşturtmuşsan o dosya zaten bize gelecektir dediler beklemekten başka çare yok dediler
Önemli gelişme: adam hakkında bazı bilgilere ulaşıldı bir dünya dolandırıcılıktan sabıka kaydı varmış