berkeaasln
80+
ne zaman bitti indirim ya da bittimi? tam bişeyler alıcaktım bitti galibaBende olmuyor. Acaba bitti mi ? (Hallettim)
ne zaman bitti indirim ya da bittimi? tam bişeyler alıcaktım bitti galibaBende olmuyor. Acaba bitti mi ? (Hallettim)
teşekkürler brom umarım güzel kulaklıktırbedavaya almışsın hayırlı olsun
Belirsiz sabah aktif olan hiç bir kampanya şuan aktif değil kampanyalar tekrar aktif olursa paylaşırımAcaba bidaha olurmu böyle indirim takip eden varmı
Nereden takip ediyoruz kampanyaları acaba link vs varmı hocamBelirsiz sabah aktif olan hiç bir kampanya şuan aktif değil kampanyalar tekrar aktif olursa paylaşırım
kaçırdım dıye uzuluyordum da mikrofonu cok kötuymus ıyıkı almamısımHer kategoride geçerli tek zorunluluk param güvende ile almak zorundasın Razer legendary bundle kaira 2 bine kaçıranlar için daha ucuza alınabilir durumda.
kaçırdım dıye uzuluyordum da mikrofonu cok kötuymus ıyıkı almamısım
adamda karlı sende karlsıın asdasdawdadsdawdahangi ssd ilanına baksam uçuyordu. Bende baktım birinin ilanı 1800'de. Adamı aradım kaç olur son dedim 1600 dedi. Abi dedim 2000 yap ilanı alıyım. Adam bi şaşırdı. 2000 yaptı aldım direk 1500e geldi m500
Alıntıyı görüntüle
düşmüyor hocam
kampanya gece 12 de bittiadamda karlı sende karlsıın asdasdawdadsdawda
Mesaj otomatik birleştirildi:
razer barracuda alasım var ama indirim gözükmüyor bende yardımcı olabilecek var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşmüyor hocam Alıntıyı görüntüle
ahahahahah ben bu gece 12 de bitiyor sandım kusura bakmayın hocamkampanya gece 12 de bitti