Neler Yeni

Sahibinden param güvende alışveriş sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kayra yıldırım
Merhabalar. 1-1.5 hafta önce param güvende ile ssd satın aldım. Kusurlu geldiği için iade ettim. 3 gün boyunca satıcının adresine dağıtıma çıkarıldı ancak satıcı ürün iadesini almadı. Şimdi bugün tekrar kontrol ettiğimde ürünün bana geri gönderileceğini gördüm. Sahibinden müşteri hizmetleri ile görüştüğüm de, bana geri gelen ürünü kesinlikle almamam gerektiğini, daha sonra ürünün tekrar satıcının adresine gönderileceğini ve tekrardan bana geri dönme şansının olmadığını söylediler. Ve daha sonra satıcı ürünü alsa da almasa da param iade edilecekmiş. Dilersem kargo şirketi ile görüşüp ürünün gönderiminin yapılmasını istemediğimi, ürünü almayacağımı söylememi söyledi. Az önce kargo şirketi ile konuştum ürün buraya geldikten sonra tekrar oraya gönderilmez. Ürün imha olur tarzında konuştular. Anlamadım ben ne yapacağımı şuan da. Sahibinden müşteri hizmetleri ile, kargo görevlisinin konuşması ters düşüyor.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Burhan Bey
Ürün imha mı olur? Bunu da ilk defa duydum :)

Sizin durumunuzu bilmiyorum ama bu tarz sistemleri (param güvende gibi) art niyetli kullanan epeyce kullanıcı çıkıyor. Ben hiç kullanmadım ama bu sistemler genelde alıcıyı (bu durumda sizi yani) koruyan sistemler oluyor. Bence siz sahibindenin söyledikleri üzerine hareket edin, kargonun söyledikleri çok mantıklı gelmedi.

Satriani

80+ Bronze
Maalesef param güvende ile ilgili çok fazla şikayet var, hatta gönderilen üründen parça alma/değiştirme yapıp sonrasında ürün alımını onaylamayanlar varmış. Pek de adı gibi güvende bi' sistem değil gibi, ben de laptop satacaktım ama bu yüzden vazgeçtim. Mümkünse teknolojik cihaz ya da üründe testleri tam isteyip elden deneyerek almak en iyi yöntem.
Kargo işleriyle uğraşmak bile ayrı sıkıntı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kayra yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün imha mı olur? Bunu da ilk defa duydum :)

Sizin durumunuzu bilmiyorum ama bu tarz sistemleri (param güvende gibi) art niyetli kullanan epeyce kullanıcı çıkıyor. Ben hiç kullanmadım ama bu sistemler genelde alıcıyı (bu durumda sizi yani) koruyan sistemler oluyor. Bence siz sahibindenin söyledikleri üzerine hareket edin, kargonun söyledikleri çok mantıklı gelmedi.
Hocam başka bir forumda ürün elime ulaştıktan sonra sahibindene kargo elime ulaşmadı kargonun geldiğinden haberim yoktu diyip, hem ürünün bende kalmasını hemde para iadesi alabileceğimi söyledi birisi. Sizce böyle bişi yapılabilir mi? Eğer yapılabilir ise yapmak istiyorum çünkü satıcının yaptığı bu ahlaksızlığın bir karşılığı olmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kayra yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acil destek sağlarsanız sevinirim. . Neyse kargo bana geldi ben kargoyu almayacağımı söyledim kargo görevlisi gitti. Daha sonra kargo şirketi beni aradı ve kargoyu almam gerektiğini aksi takdirde imha olacağını söyledi. Ben zorunlu olarak kargoyu almak durumunda kaldım. Şu anda sahibinden Param Güvende alım işlemlerime baktığım zaman "satıcının onayı bekleniyor" yazıyor. Ne yapacağım.

defdef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
swwet sweqtt
Acil destek sağlarsanız sevinirim. . Neyse kargo bana geldi ben kargoyu almayacağımı söyledim kargo görevlisi gitti. Daha sonra kargo şirketi beni aradı ve kargoyu almam gerektiğini aksi takdirde imha olacağını söyledi. Ben zorunlu olarak kargoyu almak durumunda kaldım. Şu anda sahibinden Param Güvende alım işlemlerime baktığım zaman "satıcının onayı bekleniyor" yazıyor. Ne yapacağım.
Madem sıkıntılı alma demelerine rağmen neden aldınız onu anlamadım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Almayacaktın dostum niye alıyorsun

goku010203

80+ Bronze
Merhabalar. 1-1.5 hafta önce param güvende ile ssd satın aldım. Kusurlu geldiği için iade ettim. 3 gün boyunca satıcının adresine dağıtıma çıkarıldı ancak satıcı ürün iadesini almadı. Şimdi bugün tekrar kontrol ettiğimde ürünün bana geri gönderileceğini gördüm. Sahibinden müşteri hizmetleri ile görüştüğüm de, bana geri gelen ürünü kesinlikle almamam gerektiğini, daha sonra ürünün tekrar satıcının adresine gönderileceğini ve tekrardan bana geri dönme şansının olmadığını söylediler. Ve daha sonra satıcı ürünü alsa da almasa da param iade edilecekmiş. Dilersem kargo şirketi ile görüşüp ürünün gönderiminin yapılmasını istemediğimi, ürünü almayacağımı söylememi söyledi. Az önce kargo şirketi ile konuştum ürün buraya geldikten sonra tekrar oraya gönderilmez. Ürün imha olur tarzında konuştular. Anlamadım ben ne yapacağımı şuan da. Sahibinden müşteri hizmetleri ile, kargo görevlisinin konuşması ters düşüyor.
Paran sende kalsın

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
LEVENT KILIÇ
İmha oluyorsa olsun senlik bir durum yok sen ürün almadığın için paran iade olacak sen ürünü niye teslim aldın anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder