peki teşekkür ederim iyi akşamlar.Evet, alabilirsin. FPS baya artıyor. Görüntü bozulmuyor.
AbzuDostlar akşamları kafa rahatlatmak için sakin sakin oynayabileceğim oyun önerisi olan varmı (araba oyunları hariç)
Onlinede arkadaşlarla kendi odamızı açıp takılıyoduk bi tık para hilesi yaptığımdan dolayı ban yedimGta5 araba al gazla
ben oynadım çok tatlı güzel bi oyun tavsiye ederimOynamadım ama çok iyi denilen Dave the diver e bakabilirsin
Benim sana oyın önermem lazımdı be adam bakıcam bu arada şuan ghost of tsushimada Moğol kampı basıyorumben oynadım çok tatlı güzel bi oyun tavsiye ederim
hazır oynuyoken sorayım oyunun doge mekanikleri sence nasıl ben hiç beğenmedimBenim sana oyın önermem lazımdı be adam bakıcam bu arada şuan ghost of tsushimada Moğol kampı basıyorum
Tutturmak pek kolay değil gibi hele bir de düşmanlat topluca geldiğinde ama ben kombatı baya beğendim şuan oyunun yarısındayım galibahazır oynuyoken sorayım oyunun doge mekanikleri sence nasıl ben hiç beğenmedim
hiç yan görev yapmadım sadece hikayeden devam ettim sol alttaki hareketi Q ya attadım her yere yuvarlanarak kaçıyorum adam 15 metre ötede yanıma ışınlanıp kılıcı kalbime saplayıp gidiyoduTutturmak pek kolay değil gibi hele bir de düşmanlat topluca geldiğinde ama ben kombatı baya beğendim şuan oyunun yarısındayım galiba
Hikayesi için oynayan var mı da? Survival interloper zorluğuna beklerim.Yoksa sarmıyor bu oyun...A770 R5 2600
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni sezonu gelsede oynasak tekrar
Arkadan sakin bi şarkı açıp oynayınca mükemmel oluyo yazın sıcağında bile oynasan o ekrana kitlenip üşürsünHikayesi için oynayan var mı da? Survival interloper zorluğuna beklerim.Yoksa sarmıyor bu oyun...