Sallanmayan masa önerisi

Başlıktan da gördüğünüz üzere sallanmayan masa tavsiye edebilir misiniz? Bilgisayarı yukarı koymak istiyorum ama şu an kullandığım masa acayip sallanıyor. Mouse falan çevirdiğim de veya yazı yazdığım da falan sallanıyor, böyle güzel sallanmayan masa önerirseniz sevinirim.
İkea masasını mağazada test ettim ve şuan o fiyatı hak eden masa değil bana göre. Ayarlanabilir ayaklı olarak alacaktım ben İkea masasından ama ayarlanabilir ayak ayrı olarak satın alınıyor diye söylemişti mağaza çalışanı. Yani konuda arkadaşın verdiği linkte ki masa ayarlanabilir ayaklı değil.
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...lari/99331336/linnmonolov-calisma-masasi.aspx
Ayarlanabilir ayaklı olan masa bu ve bu fiyatı hiç ama hiç hak etmiyor bana göre.
Adore linkinde olan masanın L olmayan kısmını marangozda yaptırdım ve şuan gayet memnunum. Fiyat olarak bir şey diyemem para alınmadı çünkü tanıdık marangoz yaptı :)

Birleşim yerlerine L demiri çak sallanmaz

Başlıktan da gördüğünüz üzere sallanmayan masa tavsiye edebilir misiniz? Bilgisayarı yukarı koymak istiyorum ama şu an kullandığım masa acayip sallanıyor. Mouse falan çevirdiğim de veya yazı yazdığım da falan sallanıyor, böyle güzel sallanmayan masa önerirseniz sevinirim.
Bence ikeadan alma içinde sıkıştırılmış karton var ahşap bile değil aşırı çabuk yamuluyo arkadaşım sistemi kurdu 1. haftada masa ortadan çatladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birleşim yerlerine L demiri çak sallanmaz
vaaay kralll

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,268
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514