Tel Vurdu Beni
80+ Bronze
Ha bir de bu var. Her şeyi söyleyip:çık yukarı bak.
Ben eski türkiyedenmi bahsetmişim?
Ama ben öleee bişe söölemedimkiiiiii
Ha bir de bu var. Her şeyi söyleyip:çık yukarı bak.
Ben eski türkiyedenmi bahsetmişim?
Önce konuşmayı öğren. Hadi şimdi git A Haber'e.Senin edeceğin küfürü de seni de...........................
MAĞARA ADAMI!
Mesajımı sildirdin bravo! Tebrikler!Önce konuşmayı öğren. Hadi şimdi git A Haber'e.
Her şey yukarıda yazıyor.Ha bir de bu var. Her şeyi söyleyip:
Ama ben öleee bişe söölemedimkiiiiii
Her şey yukarıda yazıyor.
Yazdıysam görürdün.
Tamam anlaşıldı sizle biz hiçbir yere varamayız. Kendi görüşünü savunmayanlara anında ''çomar, a haberci'' gibi saçma sapan sözlerle değersizleştirmeniz insanların direk damarına basarak konuşmanız sizi bu ülkenin en büyük bencili yapar!Önce konuşmayı öğren. Hadi şimdi git A Haber'e.
10 yıl önceki yönetim bağlamaz.Tamam anlaşıldı sizle biz hiçbir yere varamayız. Kendi görüşünü savunmayanlara anında ''çomar, a haberci'' gibi saçma sapan sözlerle değersizleştirmeniz insanların direk damarına basarak konuşmanız sizi bu ülkenin en büyük bencili yapar!
Şimdi ben dedim mi ki şu an alım gücümüz harika dünyanın en zengin ülkesiyiz, hayır! Ama sizin gösterdiğiniz muamele bu şekilde!
Bana kimse demesin ki alım gücü 2000 yılından daha kötü oldu. Evet son 5 yıldır alım güçlerinde ciddi düşüş var -dolar bazında alınan ücretin artmasına rağmen-.
Peki siz 2000 yılından 2016 yılına kadar ki artışı konuştunuz mu hayır! Bardağın hep boş tarafından bakıyorsunuz. Ki 2013 yılında gezi denen safsatası yüzünden devlet 100'lerce milyar dolar para kaybetmiştir. Buna dair bir eleştiri yaptınız mı hayır!
5 yıllık gerilemeyi eleştirebilirsiniz fakat topluca hüküm veremezsiniz. Bunun sebeplerine inmeniz gerekli. AKP geldi geleli ülkeyi toptan batırdı demek yerine;
son 5 yılda ne oldu da artış eğrisi tersine döndü?
İlk bu soruların cevabını irdeleyerek tartışın düşünün ona göre konuşun.
Bu arada 10 yıl önceki ile şu anki yönetim aynı biliyorsun değil mi?10 yıl önceki yönetim bağlamaz.
Ben şu an memnun olmadığım kısımları eleştiririm.
Kimseye de çomar falan demedim.
Düzgünce anlatır mısın? Çomar değilim merak ettim.Ağzımı bozmak istemiyorum.
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa3 diyince inanıyoruz. B*klarında boğulsunlar.
bu hale getirenler utansın ne diyim allah rahmet eylesinDün gece Kadıköy’de Sami Babacan isimli evsiz bir vatandaş hayatını kaybetmiş. Ne düşünüyorsunuz?
Alınma ama yada alın gram umrumda değil insanlara ülkeyi siz kurtaracaksınız falan yazmışsınız peki sizin ülkeye ne hayrınız dokundu ?Tamam anlaşıldı sizle biz hiçbir yere varamayız. Kendi görüşünü savunmayanlara anında ''çomar, a haberci'' gibi saçma sapan sözlerle değersizleştirmeniz insanların direk damarına basarak konuşmanız sizi bu ülkenin en büyük bencili yapar!
Şimdi ben dedim mi ki şu an alım gücümüz harika dünyanın en zengin ülkesiyiz, hayır! Ama sizin gösterdiğiniz muamele bu şekilde!
Bana kimse demesin ki alım gücü 2000 yılından daha kötü oldu. Evet son 5 yıldır alım güçlerinde ciddi düşüş var -dolar bazında alınan ücretin artmasına rağmen-.
Peki siz 2000 yılından 2016 yılına kadar ki artışı konuştunuz mu hayır! Bardağın hep boş tarafından bakıyorsunuz. Ki 2013 yılında gezi denen safsatası yüzünden devlet 100'lerce milyar dolar para kaybetmiştir. Buna dair bir eleştiri yaptınız mı hayır!
5 yıllık gerilemeyi eleştirebilirsiniz fakat topluca hüküm veremezsiniz. Bunun sebeplerine inmeniz gerekli. AKP geldi geleli ülkeyi toptan batırdı demek yerine;
son 5 yılda ne oldu da artış eğrisi tersine döndü?
İlk bu soruların cevabını irdeleyerek tartışın düşünün ona göre konuşun.