Neler Yeni

Sami Babacan'ın Donarak Hayatını Kaybetmesi

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Her şey yukarıda yazıyor.
Yazdıysam görürdün.
Önce konuşmayı öğren. Hadi şimdi git A Haber'e.
Tamam anlaşıldı sizle biz hiçbir yere varamayız. Kendi görüşünü savunmayanlara anında ''çomar, a haberci'' gibi saçma sapan sözlerle değersizleştirmeniz insanların direk damarına basarak konuşmanız sizi bu ülkenin en büyük bencili yapar!

Şimdi ben dedim mi ki şu an alım gücümüz harika dünyanın en zengin ülkesiyiz, hayır! Ama sizin gösterdiğiniz muamele bu şekilde!
Bana kimse demesin ki alım gücü 2000 yılından daha kötü oldu. Evet son 5 yıldır alım güçlerinde ciddi düşüş var -dolar bazında alınan ücretin artmasına rağmen-.
Peki siz 2000 yılından 2016 yılına kadar ki artışı konuştunuz mu hayır! Bardağın hep boş tarafından bakıyorsunuz. Ki 2013 yılında gezi denen safsatası yüzünden devlet 100'lerce milyar dolar para kaybetmiştir. Buna dair bir eleştiri yaptınız mı hayır!
5 yıllık gerilemeyi eleştirebilirsiniz fakat topluca hüküm veremezsiniz. Bunun sebeplerine inmeniz gerekli. AKP geldi geleli ülkeyi toptan batırdı demek yerine;
son 5 yılda ne oldu da artış eğrisi tersine döndü?
İlk bu soruların cevabını irdeleyerek tartışın düşünün ona göre konuşun.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Tamam anlaşıldı sizle biz hiçbir yere varamayız. Kendi görüşünü savunmayanlara anında ''çomar, a haberci'' gibi saçma sapan sözlerle değersizleştirmeniz insanların direk damarına basarak konuşmanız sizi bu ülkenin en büyük bencili yapar!

Şimdi ben dedim mi ki şu an alım gücümüz harika dünyanın en zengin ülkesiyiz, hayır! Ama sizin gösterdiğiniz muamele bu şekilde!
Bana kimse demesin ki alım gücü 2000 yılından daha kötü oldu. Evet son 5 yıldır alım güçlerinde ciddi düşüş var -dolar bazında alınan ücretin artmasına rağmen-.
Peki siz 2000 yılından 2016 yılına kadar ki artışı konuştunuz mu hayır! Bardağın hep boş tarafından bakıyorsunuz. Ki 2013 yılında gezi denen safsatası yüzünden devlet 100'lerce milyar dolar para kaybetmiştir. Buna dair bir eleştiri yaptınız mı hayır!
5 yıllık gerilemeyi eleştirebilirsiniz fakat topluca hüküm veremezsiniz. Bunun sebeplerine inmeniz gerekli. AKP geldi geleli ülkeyi toptan batırdı demek yerine;
10 yıl önceki yönetim bağlamaz.
Ben şu an memnun olmadığım kısımları eleştiririm.
Kimseye de çomar falan demedim.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
10 yıl önceki yönetim bağlamaz.
Ben şu an memnun olmadığım kısımları eleştiririm.
Kimseye de çomar falan demedim.
Bu arada 10 yıl önceki ile şu anki yönetim aynı biliyorsun değil mi?
Hah işte solcuların bir kısmı büyük resmi göremediği için bu ülkede bir daha asla iktidar olamayacak.

EFEOZUPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
EFE ÖZÜPAK
allah rahmet eylesin

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dün gece Kadıköy’de Sami Babacan isimli evsiz bir vatandaş hayatını kaybetmiş. Ne düşünüyorsunuz?
bu hale getirenler utansın ne diyim allah rahmet eylesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınma ama yada alın gram umrumda değil insanlara ülkeyi siz kurtaracaksınız falan yazmışsınız peki sizin ülkeye ne hayrınız dokundu ?
ayrıca tabii ki boş tarafına bakacağız iyi olan herşeye şükür edersek yanarız ozaman herzaman daha iyisini isteyeceksin bu işler böyle yürür ülke bazı konularda gelişti bu gözle görülür bişey ama bu komple iyi olduğu anlamına gelmez ülke hala kötü eğer buna insanlar yüzünden bişi yapmıyolar dersen cevabım şu destek olmadan kim ne yapacak belki onlarca insan çok iyi işler yapacakken maddi durumu yüzünden yapamadı niye çünkü saray yapmak daha önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,048,300
Üyeler
166,355
Son üye
Markus06
Top Bottom