Tel Vurdu Beni
80+ Bronze
Boz hadi ne olacak bekliyorum!Ağzımı bozmak istemiyorum.
Boz hadi ne olacak bekliyorum!Ağzımı bozmak istemiyorum.
Senin gibi bir insana karşı ağız bozulmaz.Boz hadi ne olacak bekliyorum!
Gaza getirip ban mı yedirtcen sen beni??? Rüyanda görürsün. Hadi ikile.Boz hadi ne olacak bekliyorum!
Teşekkürler. Bu tip şahıslar yüzünden ülke gelişmiyor.Senin gibi bir insana karşı ağız bozulmaz.
Arkadaşın uyarı yemesine değmezsin.
Ne bekliyordun hocam sen bu coğrafyada?Allah akıl fikir versin.
2008 asgari ücretle çalışanların oranı %23
2020 asgari ücretle çalışanların oranı(ki bu resmi veri asgari ücretin altına çalışan çok insan var) %47
Bir de böyle düşün.
Utanmadan nasıl böyle bir cevap veriyorsunuz cidden.
Gaza getirip ban mı yedirtcen sen beni??? Rüyanda görürsün. Hadi ikile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler. Bu tip şahıslar yüzünden ülke gelişmiyor.
Asıl siz bu ülkenin işleyen çarkının arasına girmiş paslı demir parçalarısınız!Senin gibi bir insana karşı ağız bozulmaz.
Arkadaşın uyarı yemesine değmezsin.
"Size ne milletin asgari ücretinden,alım gücünden?"Ne bekliyordun hocam sen bu coğrafyada?
Türkiye'nin herhangi bir sömürgesi bulunmuyor,
Türkiye'den fışkıran petrol yok.
Türkiye'nin hiç Dünya çapında bir markası yok.
Nerden gelecek bu değirmenin suyu?
Asıl siz bu ülkenin işleyen çarkının arasına girmiş paslı demir parçalarısınız!
Tek bildiğiniz şey sizin gibi düşünmeyenlere ''çomar'' damgası yapıştırmak. Ama buna mecbursunuz çünkü başka söyleyecek sözünüz yok.
HAHAHAHAHHAHA gelmişler bana bir yatakta 2 hastanın yattığı eski Türkiye güzellemesi yapıyorlar. HAHAHAHAHAHA
Size ne milletin asgari ücretinden alım gücünden. Siz önce kendinizi kurtarın ki ağzınız açlıktan kokmasın!
Zannedersin okumuşlar bir yerlere gelmişler ülkeyi kurtaracaklar.
Bu işler oturduğunuz yerden ona buna yazmak olmuyor!
Tamam siz düşünceli ''vatan evladısınız'' garibanlar sizden sorulur tamam.
Bunun izlediği kanal A Haber değilse bende bir şey bilmiyorum."Size ne milletin asgari ücretinden,alım gücünden?"
Ne kadar bencil ve cahil bir millet olduğumuzun ispatı maalesef bu cümle.
Utanmadanmış haddini bil sen daha gelmişsin burada bana eski Türkiye güzellemesi yapıyorsun.Allah akıl fikir versin.
2008 asgari ücretle çalışanların oranı %23
2020 asgari ücretle çalışanların oranı(ki bu resmi veri asgari ücretin altına çalışan çok insan var) %47
Bir de böyle düşün.
Utanmadan nasıl böyle bir cevap veriyorsunuz cidden.
"Size ne milletin asgari ücretinden,alım gücünden?"
Ne kadar bencil ve cahil bir millet olduğumuzun ispatı maalesef bu cümle.
Hahahahah hayır bencil olmasan ne olacak.Bunun izlediği kanal A Haber değilse bende bir şey bilmiyorum.
(Yanlış alıntıladım sen değil, öteki arkadaş)
Kes şimdi başlayacağım senin a haberine de çomarına da sen ilk önce insanlarla konuşmayı öğren mağara adamı!Bunun izlediği kanal A Haber değilse bende bir şey bilmiyorum.
(Yanlış alıntıladım sen değil, öteki arkadaş)
Sen dua et forumda katı kurallar var. Yoksa...Kes şimdi başlayacağım senin a haberine de çomarına da sen ilk önce insanlarla konuşmayı öğren mağara adamı!
Bekliyorum çocuk ne diyeceksin de, sen küfürsüz hakaretsiz konuşmayı bilmiyor musun?!!Sen dua et forumda katı kurallar var. Yoksa...
Bekle biraz daha. Geliyor küfürler.Bekliyorum çocuk ne diyeceksin de, sen küfürsüz hakaretsiz konuşmayı bilmiyor musun?!!
Senin edeceğin küfürü de seni de...........................Bekle biraz daha. Geliyor küfürler.
çık yukarı bak.Utanmadanmış haddini bil sen daha gelmişsin burada bana eski Türkiye güzellemesi yapıyorsun.
Bir de şunu anlamıyorum. AKP elbet yıkılacak. Erdoğan elbet siyasetten çekilecek. Peki %50'lik kesimin hepsi solcu olup CHP'li olacak filan mı sanıyorsunuz? Hahahahah
1 değil 10 AKP daha kurulur 10 değil 100 Erdoğan yetişir. Yine 20 yıl nal toplatır ''solculara''.
Hahahahah hayır bencil olmasan ne olacak.
Bu ülkede koministlik parayı feministlik kocayı bulana kadar.
Kes şimdi başlayacağım senin a haberine de çomarına da sen ilk önce insanlarla konuşmayı öğren mağara adamı!