Gergin Görünüşlü İlber
80+ Silver
gruplarda 3. olup avrupaya gideceklerini düşünüyorum. Ordada çeyrek final görürler
Mal mısın olum sen. Futbolcu bu sakatlanır. Ferdi de sakatlandı ne var bunda. Yedeği var Kerem. 2-3 maça açılır.
aaa olur mu çalım attık fenerime adam havalimanından sonra bir kere bile gülmedi hala zahahaha diyor geçen sene ki bize evriliyorsunuz böyle devamke
knk çocuk engelli la . kafasına koymuş en iyisi biziz en iyisi bizde demekten başka bişi demiyoMal mısın olum sen. Futbolcu bu sakatlanır. Ferdi de sakatlandı ne var bunda. Yedeği var Kerem. 2-3 maça açılır.
Muslera'da 2010 dünya kupası performansı ile dikkat çekmemiş miydiDünya kupasında her şeyi tutar Newcastle'dan gelen her topu yer, Liva da öyle olacak.
ulan çapraz bağın yırtılır bir şey olur eklemin sakatlanır yorgun ne?Mal mısın olum sen. Futbolcu bu sakatlanır. Ferdi de sakatlandı ne var bunda. Yedeği var Kerem. 2-3 maça açılır.
Her sene aynısınız uçup kaçıyonuz. Sonra TD kovuyonuz. İsmail kartalı kovup jesus getirdiniz. Jesusu kovup ismail kartalı geri getirdiniz.aaa olur mu çalım attık fenerime adam havalimanından sonra bir kere bile gülmedi hala zahahaha diyor geçen sene ki bize evriliyorsunuz böyle devamke
bu sene kadromuzda kalite var geçen sene yoktu sen geçen sene kadro kalitesi sayesinde şampiyon olmadın mı ne bu hava?Her sene aynısınız uçup kaçıyonuz. Sonra TD kovuyonuz. İsmail kartalı kovup jesus getirdiniz. Jesusu kovup ismail kartalı geri getirdiniz.
Ufak sakatlığı vardır, zorlamıyorlardır. Adamlar alınırken bir ton sağlık testi yapılıyor. Öyle bir durum olsa zaten alınmaz. Masraflı topçu zaten para az.ulan çapraz bağın yırtılır bir şey olur eklemin sakatlanır yorgun ne?
galatasaraylılarda aynısını yapıyor. Klasik fb-gs taraftarlarının kavgası.normalde avrupa maçlarında türk takımlarını desteklerim ben bu arada, ama fenerli bazılarının durduk yere gs yi eziklemesi ve dalga geçmesi saçma geldi o yüzden konuşuyorum
Beşiktaş 8 de infilak ettim yazart tiri zort zort